بدون مشورت با متخصص تغذیه گیاهخوار نشویدعضو هیأت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی گفت: رژیم های گیاهخواری به خصوص گیاهخواری مطلق، خطر بروز کمبود مواد مغذی در فرد وجود دارد. - عضو هیأت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی گفت: رژیم های گیاهخواری به خصوص گیاهخواری مطلق، خطر بروز کمبود مواد مغذی در فرد وجود دارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گلبن سهراب روز شنبه با اشاره به اینکه گیاهخواران و خام گیاهخواران از منابع غذایی گیاهی استفاده می کنند، افزود: گیاهخواران صرفاً مواد غذایی گیاهی مصرف می کنند که این مواد می تواند پخته یا خام باشد اما خام گیاهخواران صرفاً محصولات گیاهی خام را استفاده می کنند که حتی ذره ای حرارت ندیده باشند. به گفته وی، خام گیاهخواران حبوبات و غلات را نیز به صورت خام و نپخته مصرف می کنند و برای اینکه قابل خوردن باشند از جوانه آنها استفاده می کنند. این متخصص تغذیه انواع رژیم های گیاهخواری را شامل پنج نوع گیاهخوار مطلق یا وگان، لاک تو گیاهخواری، اوو گیاهخواری، لاک تو اوو گیاهخواری و پسکترین یا نیمه گیاهخواری عنوان کرد. وی یادآور شد: در گیاهخواری مطلق صرفاً غذاهای گیاهی مصرف می شود اما در لاک تو گیاهخواری لبنیات، در او و گیاهخواری تخم مرغ و در لاک تو او و گیاهخواری تخم مرغ و لبنیات نیز به رژیم غذایی اضافه می برچسب ها: گیاهخواران - گیاهخواری - دانشگاه شهید بهشتی - شهید بهشتی - عضو هیأت علمی - دانشگاه - استفاده |
آخرین اخبار سرویس: |