خواص لبو برای مردان و زنان در طب سنتی / لبو را با چی بخوریم؟لبو سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی است که می توانند عملکرد اندام های مختلف بدن را بهبود ببخشند، به تقویت سیستم ایمنی کمک کنند و خطر ابتلاء به بیماری را کاهش دهند. - چغندر یا لبو قرمز بافت سفت و محکمی دارد و می توان آب آن را گرفت و نوشید، آب لبو شیرین و خوشمزه و سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است، لبو را هم به صورت خام و هم پخته می توانید استفاده کنید، اما به طور کلی خواص آب لبو خام برای سلامتی و کاهش فشارخون و رفع مشکلات مربوط به قلب و عروق بیشتر است. خواص لبو پخته چیست؟ تنظیم وزن: آب لبو کالری کمی دارد و فاقد چربی است و مصرف آب لبو قرمز خام می تواند به کاهش وزن و لاغری کمک کند. رنگ مو: آب لبو قرمز، رز و چای سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید و از ریشه تا انتهای مو بزنید و پس از چند دقیقه بشویید. پیشگیری از زوال عقلی: از خواص آب لبو قرمز خام این است که به بهبود جریان اکسیژن در مغز کمک می کند و موجب کند شدن زوال عقل می شود، غلظت بالای نیترات موجود در آب چغندر به این روند کمک می کند. افزایش سطح هموگلوبین: مصرف منظم آب لبو می تواند باعث افزایش سطح هموگلوبین شود و از این طریق از کم خونی جلوگیری کند، تولید و افزایش سطح هموگلوبین نیاز به آهن، فولات و ویتامین B12 دارد که لبو منبع بسیار غنی از آهن است، به همین دلیل افرادی که د برچسب ها: ویتامین ها - خواص - قرمز - تقویت سیستم ایمنی - توان - ویتامین - کاهش |
آخرین اخبار سرویس: |