نقش تغذیه در افزایش تمرکز، هوش و حافظهبرای افزایش تمرکز، هوش و حافظه، تغذیه نقش بسیار مهمی دارد. تحقیقات اخیر نشان می دهد که برخی مواد غذایی و عادات غذایی می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کنند. - ایسنا/فارس برای افزایش تمرکز، هوش و حافظه، تغذیه نقش بسیار مهمی دارد. تحقیقات اخیر نشان می دهد که برخی مواد غذایی و عادات غذایی می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کنند. در ادامه به بررسی این مواد غذایی و تأثیرات آن ها بر حافظه و تمرکز به نقل از آیدا نجفی، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز می پردازیم. برای تقویت حافظه، توصیه می شود هفته ای دو بار ماهی در برنامه غذایی گنجانده شود. ماهی هایی مانند سالمون و ساردین حاوی اسیدهای چرب امگا-3 است که برای سلامت مغز ضروری است. این چربی ها به بهبود حافظه و جلوگیری از زوال عقل کمک می کند. در صورت نبود امکان، با مشورت پزشک گاهی از مکمل های امگا3 استفاده کنید. روزانه از سبزی ها و میوه های تازه و آجیل در برنامه غذایی استفاده کنید، سبزی هایی مانند کلم بروکلی، اسفناج و بادام سرشار از ویتامین E و فولات است که به بهبود عملکرد شناختی و حافظه کمک می کند. همچنین میوههایی که حاوی آنتی اکسیدان ها است، مانند انواع توت ها، به ویژه زغال اخته، به کاهش استرس اکسیداتیو و بهبود ارتباطات عصبی کمک می برچسب ها: غذایی - حافظه - مواد غذایی - تغذیه - دانشگاه علوم پزشکی شیراز - عادات غذایی - تمرکز |
آخرین اخبار سرویس: |