یک جایگزین عالی برای نمک در سفرهیک حقیقت جالب درباره مطالعه مذکور این است که اثرگذاری چیلی حفاظت بر سلامت افراد، ارتباطی به نوع رژیم غذایی آن ها ندارد! به عبارت دیگر، کسی می تواند رژیم مدیترانه ای سالمی داشته باشد و کسی دیگر کمتر به غذای سالم توجه کند، - اگر شما به غذاهای تند علاقه دارید، ممکن است در حال لطف به قلب خود باشید! تحقیقات جدید نشان داده اند که خوردن فلفل چیلی به طور چشمگیری خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد. به گزارش تابناک به نقل از عصرایران؛ البته استفاده در حد کاملا کنترل شده و اگر مشکلات قلبی یا دیگر مشکلات سلامت ماننده بیماری معده دارید، تحت نظر و مشورت پزشک متخصص خود. پس نوشته های این مطلب به هیچ عنوان مصرف افراطی فلفل و هر غذای تندی را توصیه نمی کند زیرا با خطرات بسیار جدی همراه است. در یک مطالعه که در Journal of the American College of Cardiology یا به اختصار JACC منتشر شد، دانشمندان در ایتالیا مشاهده کردند: افرادی که فلفل چیلی را چهار بار در هفته یا بیشتر مصرف می کنند، 40 درصد کمتر از افرادی که چیلی مصرف نمی کنند، به دلیل حمله قلبی فوت می کنند و 60 درصد کمتر درگیر خطر مرگ ناشی از بیماری های مغزی و عروقی مانند سکته مغزی هستند. ماریالورا بوناچیو، پژوهشگر اصلی این مطالعه و اپیدمیولوژیست در موسسه عصبی نیورومد ایتالیا، می گوید: یک حقیقت جالب درباره مطالعه برچسب ها: غذای - مشکلات - مطالعه - دیگر - مشکلات قلبی - سلامت - پزشک متخصص |
آخرین اخبار سرویس: |