بهترین سبزی برای کاهش چربی خون را بشناسیدبهتر است افراد از غذاهای با مزاج و طبع سرد پرهیز کنند و از رژیم پر فیبر و بیشتر از غذاهایی با طبع گرم استفاده کنند. خوراکی هایی مثل، کرفس، هویج، - بهتر است افراد از غذاهای با مزاج و طبع سرد پرهیز کنند و از رژیم پر فیبر و بیشتر از غذاهایی با طبع گرم استفاده کنند. خوراکی هایی مثل، کرفس، هویج، شلغم، پیاز، مرزه، نعنا، شوید، جعفری و آویشن، گزینه های خوبی برای بیماران مبتلا به چربی خون بالا هستند. به گفته عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از بیماری های شایع جوامع امروزی، بالا بودن چربی خون است که می تواند منجر به مشکلات جدی مثل پانکراتیت (التهاب پانکراس) و سکته های قلبی و مرگ شود. به گزارش همشهری آنلاین، عدم توازن چربی خون در بدن وقتی اتفاق می افتد که تری گلیسرید و ال دی ال (کلسترول بد خون) بالا رود و اچ دی ال (کلسترول خوب خون) کاهش یابد. از دیدگاه طب سنتی تجمع مواد زاید یا اخلاط بد در بدن سبب افزایش چربی خون می شود. دکتر الهام پارسا، پزشک متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می گوید: در طب سنتی مراحل هضم در چهار مرحله تعریف شده اند. هضم اول در معده، هضم دوم در کبد، هضم سوم در رگ ها و هضم چهارم در سلول ها. برچسب ها: چربی خون - عضو هیات علمی دانشگاه - دانشگاه علوم پزشکی - چربی - هایی - استفاده - خوراکی |
آخرین اخبار سرویس: |