مطالب مرتبط:
افتتاح مرکز مهارت آموزی کارسازان کرمان توسط جهاد دانشگاهی / تأکید بر تخصصی سازی واحد ها و آموزش فارغ التحصیلان
ویدیو امروز | سکانس از برنامه «خندوانه» / آموزش اطلاعات رانندگی برای آزمون به سبک «نیما شعبان نژاد»؛ 2024
گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش در گرگان برگزار شد
پیگیری تامین اعتبار فوق العاده ویژه کارکنان آموزش عالی
نتایج نهایی پرونده های گزینش برای استخدام در آموزش و پرورش اعلام شد |
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 بهمن 1403 ساعت 10:252025-01-20پزشكي

آموزش سوپ ورمیشل با تکنیک رستورانی مخصوص روزهای برفی


خوردن یک کاسه سوپ ورمیشل در این روزهای برفی می تواند هم مطبوع باشد هم نوستالژیک و البته درمانی، برای کسانی که سرماخوردگی دارند.

در ادامه آموزش این سوپ خوشمزه را داده ایم.

- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن به میزان لازماستاک مرغ 1 عدد طرز تهیه ابتدا چربی های سینه مرغ را جدا کنید چون نباید داخل سوپ بریزید.

سینه های مرغ را نیز نگینی خرد کنید (برخی گوشت را ریش ریش می کنند و در سوپ می ریزند که اشتباه است.

) در یک قابلمه پیاز نگینی را سرخ کنید.

دقت کنید با روغن کم این کار را کنید چون روغن زیاد برای این سوپ خیلی طعم آن را متبوع نمی کند.

سپس هویج و مرغ را به پیازداغ اضافه کنید.

استاک مرغ را هم اضافه کنید و فعلا در این مرحله نمک نزنید چون استاک خودش نمک دارد و آخر کار نمک را اندازه کنید.

مواد را تفت دهید و فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه کنید و مجدد تفت دهید و در ادامه نصف جعفری های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید و نصف دیگر را کنار بگذارید.

این کار موجب می شود سوپ شما قوام لازم را بگیرد و خوشمزه تر شود.

این نکته فوت کوزه گری این غذاست.

در ظرفی جداگانه کمی رب گوجه فرنگی تفت دهید و به این مواد اضافه کنید.

در ادامه سیب های نگینی خرد شده و استاک مرغ را به سوپ اضافه کنید.


برچسب ها: رب گوجه فرنگی - روغن - سرماخوردگی - آموزش - گوجه فرنگی - نوستالژیک - فلفل
آخرین اخبار سرویس:

آموزش سوپ ورمیشل با تکنیک رستورانی مخصوص روزهای برفی

آموزش سوپ ورمیشل با تکنیک رستورانی مخصوص روزهای برفی