آموزش سوپ ورمیشل با تکنیک رستورانی مخصوص روزهای برفیخوردن یک کاسه سوپ ورمیشل در این روزهای برفی می تواند هم مطبوع باشد هم نوستالژیک و البته درمانی، برای کسانی که سرماخوردگی دارند. در ادامه آموزش این سوپ خوشمزه را داده ایم. - رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن به میزان لازماستاک مرغ 1 عدد طرز تهیه ابتدا چربی های سینه مرغ را جدا کنید چون نباید داخل سوپ بریزید. سینه های مرغ را نیز نگینی خرد کنید (برخی گوشت را ریش ریش می کنند و در سوپ می ریزند که اشتباه است. ) در یک قابلمه پیاز نگینی را سرخ کنید. دقت کنید با روغن کم این کار را کنید چون روغن زیاد برای این سوپ خیلی طعم آن را متبوع نمی کند. سپس هویج و مرغ را به پیازداغ اضافه کنید. استاک مرغ را هم اضافه کنید و فعلا در این مرحله نمک نزنید چون استاک خودش نمک دارد و آخر کار نمک را اندازه کنید. مواد را تفت دهید و فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه کنید و مجدد تفت دهید و در ادامه نصف جعفری های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید و نصف دیگر را کنار بگذارید. این کار موجب می شود سوپ شما قوام لازم را بگیرد و خوشمزه تر شود. این نکته فوت کوزه گری این غذاست. در ظرفی جداگانه کمی رب گوجه فرنگی تفت دهید و به این مواد اضافه کنید. در ادامه سیب های نگینی خرد شده و استاک مرغ را به سوپ اضافه کنید. برچسب ها: رب گوجه فرنگی - روغن - سرماخوردگی - آموزش - گوجه فرنگی - نوستالژیک - فلفل |
آخرین اخبار سرویس: |