کیفیت تولید آرد و نان در کردستان مطلوب نیستمعاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استاندار کردستان با بیان اینکە کیفیت تولید آرد و نان در کردستان مطلوب نیست، گفت: تولید آرد و نان باکیفیت از اولویت های اول استان است که به نظارت کافی در این حوزه نیاز است. - ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استاندار کردستان با بیان اینکە کیفیت تولید آرد و نان در کردستان مطلوب نیست، گفت: تولید آرد و نان باکیفیت از اولویت های اول استان است که به نظارت کافی در این حوزه نیاز است. ارسلان ازهاری امروز (یکم بهمن) در جلسه کارگروه رصد و پایش وضعیت آرد و نان استان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کیفیت تولید آرد و نان یکی از موضوعات مهمی است که می طلبد دستگاه های متولی استان در این راستا برنامه ریزی های لازم را داشته باشند و به صورت ویژه به این موضوع بپردازند. وی افزود: با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم بوده و با سلامتی آنان مرتبط است باید نظارت و کنترل واحدهای خبازی دولتی و آزاد پز تشدید و با واحدهای متخلف برخورد شود. معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استاندار کردستان گفت: آمار ارائه شده حاکی از پایین بودن کیفیت نان در شهرستان های بانه و مریوان است که با توجه به گردشگرپذیر بودن این دو شهرستان، این وضعیت به هیچ عنوان قابل پذیرش برچسب ها: آرد و نان - کردستان - کیفیت تولید - هماهنگی امور اقتصادی - استان - استاندار کردستان - تولید |
آخرین اخبار سرویس: |