تأمین نیاز گوشت و مرغ در آستانه ماه رمضان/ تولید گوشت قرمز افزایش یافته استمعاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از افزایش تولید گوشت قرمز در سال 1403 به 923 هزار تن خبر داد و با اشاره به برنامه های این وزارتخانه برای توسعه دام های دومنظوره و افزایش راندمان تولیدمثل در دام سبک، - تأمین نیاز گوشت و مرغ در آستانه ماه رمضان/ تولیدات گوشت قرمزمان افزایش یافته است معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از افزایش تولید گوشت قرمز در سال 1403 به 923 هزار تن خبر داد و با اشاره به برنامه های این وزارتخانه برای توسعه دام های دومنظوره و افزایش راندمان تولیدمثل در دام سبک، تأکید کرد که حمایت از دامداران و بهبود زیرساخت های پرورش دام می تواند وابستگی کشور به واردات را کاهش دهد. محمدابراهیم حسن نژاد - معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی- در گفت وگو با ایسنا، اعلام کرد: یکی از بخش ها و استعدادهای مهمی که در کشور ما وجود دارد بخش دامپروری است. سالیانه حدود 920 هزار تن تولید گوشت قرمز داریم و در سال 1403 میزان تولیدات به حدود 923 هزار تن خواهد رسید. در سال 1402 میزان تولید گوشت قرمز کشور حدود 908 هزار تن بود که در سال جاری تا پایان سال حدود 16 هزار تن به میزان تولیدات افزوده می شود. بخشی از این تولیدات مربوط به احیای دام بود از این جهت که ما از سال 1399 که در گیر خشکسالی و کمبود نهاده های دامی بودیم تعدادی از نهاده ها برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی - تولید - تولید گوشت قرمز - افزایش - جهاد کشاورزی - تولیدات دامی - گوشت قرمز |
آخرین اخبار سرویس: |