جوانه گندم چیست؟ + خواص جوانه گندمویتامین های موجود در جوانه گندم شامل: ویتامین B1 تیامین، ویتامین B2 ریبوفلاوین، ویتامین B3 نیاسین، ویتامین B6، فولات ویتامینB9 و ویتامین E است. - ویتامین های موجود در جوانه گندم شامل: ویتامین B1 تیامین، ویتامین B2 ریبوفلاوین، ویتامین B3 نیاسین، ویتامین B6، فولات ویتامینB9 و ویتامین E است. مواد معدنی جوانه گندم شامل: آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی و سلنیوم است. طرز تهیه جوانه گندم در ابتدا باید دانه های گندم را در آب خیس کنید تا رطوبت آنها افزایش یابد و فیتیک اسید (phytic acid، ترکیبی آلی که در بسیاری از مواد غذایی گیاهی یافت می شود) موجود در آنها غیرفعال شود. گرچه در این مرحله غلات ما کاملا جوانه نمی زنند، ولی می توانیم این غلات خیس خورده را با شیرهای گیاهی (مانند شیربادام) مخلوط کنیم یا آنها را با استفاده از آب و زمان کمتری (نسبت به غلات خیس نشده) بپزیم. برای اینکه گندم ها کاملا جوانه بزنند، باید دانه های خیس شده را بشوییم، آب آنها را تخلیه کنیم و سپس آنها را به مدت 1 تا 5 روز به صورت مرطوب در شیشه ای نگهداری کنیم. معمولا جوانهٔ گندم به صورت خام یا کمی پخته مصرف می شود یا از آن آرد تهیه می شود. برای خشک کردن جوانهٔ غلات می توان از دستگاه میوه خشک کن استفاده کرد یا آنها داخل فِری با دمای پایین یا زیر نور خورشید قرار داد. برچسب ها: ویتامین - گندم - ویتامین E - غلات - فولات - گیاهی - مواد معدنی |
آخرین اخبار سرویس: |