توصیه های تغذیه ای درباره خوراکی خوشمزه نوروزیبه گفته یک کارشناس تغذیه و رژیم غذایی، سمنو اگرچه حاوی شکر افزوده نیست اما کربوهیدرات های پیچیده و انرژی زایی بالایی دارد و اگر زیاد مصرف شود می تواند برای مبتلایان به دیابت، - برخلاف باور عامه مردم که تصور می کنند سمنو به دلیل طبیعی و مغذی بودن و نداشتن شکر افزوده محدودیت مصرف ندارد، باید بدانند که این محصول می تواند برای گروهی از مبتلایان مضر هم باشد. به گزارش تابناک ، مسعود فیروزکوهی، مشاور تغذیه و رژیم های غذایی و درمانی، در گفت وگو با خبرآنلاین می گوید: سمنو اگرچه حاوی شکر افزوده نیست اما سرشار از کربوهیدرات های پیچیده است که مصرف زیاد آن، قند خون را افزایش می دهد. شاخص گلایسمی سمنو پایین نیست، بلکه متوسط است، یعنی سرعت جذب کربوهیدارت آن کم نیست و می تواند قند خون را بالا ببرد. بنابراین، افراد دیابتی باید مقدار کمی از آن مصرف کنند و به ضرورت و طبق معمول، باید میزان کربوهیدرات دریافتی روزانه خود را برای تنظیم قند خون، مدنظر داشته باشند. علت محدودیت مصرف سمنو در کبد چرب سمنو مستقیما برای کبد چرب مضر نیست، اما مصرف بیش از حد آن به دلیل کربوهیدرات و انرژی بالا، می تواند منجر به چاقی احشایی شود که برای کبد مطلوب نیست. برچسب ها: کربوهیدرات - مبتلایان - سمنو - مصرف - تغذیه - رژیم های غذایی - قند خون |
آخرین اخبار سرویس: |