23 آشپزخانه اطعام مهدوی در چهارمحال و بختیاری راه اندازی شدقائم مقام کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان 23 آشپزخانه طبخ غذای گرم در سطح استان راه اندازی شده است. - 23 آشپزخانه اطعام مهدوی در چهارمحال و بختیاری راه اندازی شد شهرکرد-قائم مقام کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان 23 آشپزخانه طبخ غذای گرم در سطح استان راه اندازی شده است. به گزارش خبرنگار مهر ، سید مهدی هاشمی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: پویش اطعام مهدوی در قالب پخت و توزیع غذای گرم در آشپزخانه های مهدوی، تهیه و توزیع بسته های مواد غذایی و آماده سازی افطاری ساده برای خانواده های نیازمند اجرا می شود. وی افزود: این طرح با مشارکت مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه، گروه های مردمی و جهادی، مساجد، هیئت های مذهبی برگزار می شود. قائم مقام کمیته امداد استان ادامه داد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون 940 بسته مواد غذایی، 7650 وعده غذای گرم و 8960 افطاری ساده با رعایت پروتکل های بهداشتی تهیه و توزیع شده است. هاشمی با اشاره به روش های مشارکت در این پویش اضافه کرد: مردم نیکوکار استان می توانند نذورات خود را با شماره گیری کد دستوری #038*8877* و یا از طریق واریز به شماره کارت بانکی 6037997950030412 نزد بانک ملی به دست نیازمندان برسانند. برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - استان چهارمحال و بختیاری - ماه مبارک رمضان - آشپزخانه - راه اندازی - آشپزخانه اطعام مهدوی - چهارمحال |
آخرین اخبار سرویس: |