کَره خطر مرگ زودهنگام را افزایش می دهدمحققان دریافتند افرادی که مقدار زیادی کره می خورند بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند، در حالی که افرادی که عمدتاً از روغن های گیاهی استفاده می کنند کمتر از حد متوسط در معرض مرگ هستند. - علاوه بر این، محققان گزارش دادند که جایگزین کردن کره با روغن های گیاهی مانند کانولا یا روغن زیتون باعث می شود خطر مرگ زودرس در افراد به شدت کاهش یابد. به گزارش مهر، نتایج نشان می دهد که جایگزینی 10 گرم کره در روز- کمتر از یک قاشق غذاخوری- با روغن های گیاهی می تواند تا 17 درصد خطر مرگ را در افراد به هر دلیلی و به طور خاص به دلیل سرطان کاهش دهد. یو ژانگ ، محقق ارشد و دستیار پژوهشی در بیمارستان زنان و بریگهام در بوستون، در بیانیه ای گفت: آنچه شگفت انگیز است، بزرگی ارتباطی است که ما دریافتیم. وقتی کره را با روغن های گیاهی در رژیم غذایی روزانه جایگزین کردیم، 17 درصد خطر مرگ کمتری را شاهد بودیم. این یافته ها بر اساس رژیم غذایی و داده های سلامتی از بیش از 220000 نفر است که برای بیش از سه دهه به عنوان بخشی از سه مطالعه طولانی مدت از متخصصان بهداشت تحت بررسی قرار گرفتند. هر چهار سال یکبار، شرکت کنندگان به سؤالاتی در مورد رژیم غذایی خود پاسخ می دادند. کل مصرف کره شامل هر دو کره و مارگارین، کره قابل پخش و کره مورد استفاده برای پخت و سرخ کردن در خانه است. برچسب ها: روغن های گیاهی - جایگزین - افراد - روغن - گیاهی - مرگ زودرس - دستیار پژوهشی |
آخرین اخبار سرویس: |