مطالب مرتبط:
تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زنجان
افزایش تعداد مراکز تجاری ایران در کشورهای غرب آسیا
مدیر عامل راه آهن: ظرفیت قطارهای نوروزی هشت درصد افزایش یافت/عرضه 2.2 میلیون بلیت
دمای هوای زنجان افزایش می یابد
رشد قیمت داروهای فارابی؛ تأثیر افزایش مواد اولیه بر بازار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 اسفند 1403 ساعت 10:052025-03-12پزشكي

افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی زنجان


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، قاسم محمدی سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: 150 کارشناس بهداشت محیط در قالب 10 گروه در طرح نظارت بهداشت محیط بر مراکز عرضه مواد غذایی و خوراکی مشارکت می کنند.

- سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان از تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز غذایی در ماه رمضان و پایان سال خبر داد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، قاسم محمدی سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: 150 کارشناس بهداشت محیط در قالب 10 گروه در طرح نظارت بهداشت محیط بر مراکز عرضه مواد غذایی و خوراکی مشارکت می کنند.

وی گفت: این طرح که از یازدهم اسفند آغاز شده است تا 15 فروردین 1404 ادامه می یابد.

محمدی با بیان اینکه بیشترین نظارت ها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی حساس از قبیل رستوران ها، اغذیه فروشی ها، حلیم و آش فروشی ها صورت می گیرد، اضافه کرد: کارشناسان در این بازرسی ها بر رعایت موارد بهداشتی از جمله بهداشت فردی به دقت نظارت کرده و با متخلفان طبق قانون برخورد می کنند.

سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان، یکی از مراکز مهم نظارت های بهداشت محیط استان را قنادی ها به ویژه مراکز تولید زولبیا و بامیه اعلام کرد و گفت: کارشناسان بهداشت، روغن مصرفی را با دستگاه تی پی ام مورد سنجش قر


برچسب ها: بهداشت محیط - دانشگاه علوم پزشکی زنجان - بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی - مواد غذایی - دانشگاه علوم - علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی زنجان

افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی زنجان