افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی زنجانبه گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، قاسم محمدی سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: 150 کارشناس بهداشت محیط در قالب 10 گروه در طرح نظارت بهداشت محیط بر مراکز عرضه مواد غذایی و خوراکی مشارکت می کنند. - سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان از تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز غذایی در ماه رمضان و پایان سال خبر داد. به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، قاسم محمدی سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: 150 کارشناس بهداشت محیط در قالب 10 گروه در طرح نظارت بهداشت محیط بر مراکز عرضه مواد غذایی و خوراکی مشارکت می کنند. وی گفت: این طرح که از یازدهم اسفند آغاز شده است تا 15 فروردین 1404 ادامه می یابد. محمدی با بیان اینکه بیشترین نظارت ها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی حساس از قبیل رستوران ها، اغذیه فروشی ها، حلیم و آش فروشی ها صورت می گیرد، اضافه کرد: کارشناسان در این بازرسی ها بر رعایت موارد بهداشتی از جمله بهداشت فردی به دقت نظارت کرده و با متخلفان طبق قانون برخورد می کنند. سرپرست بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان، یکی از مراکز مهم نظارت های بهداشت محیط استان را قنادی ها به ویژه مراکز تولید زولبیا و بامیه اعلام کرد و گفت: کارشناسان بهداشت، روغن مصرفی را با دستگاه تی پی ام مورد سنجش قر برچسب ها: بهداشت محیط - دانشگاه علوم پزشکی زنجان - بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی - مواد غذایی - دانشگاه علوم - علوم پزشکی |
آخرین اخبار سرویس: |