راهکار نوآورانه پژوهشگران دانشکدگان علوم دانشگاه تهران برای ارزیابی کیفیت شیرخشکبه گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پژوهشی که به تازگی توسط محسن آقازیارتی، دانشجوی دکتری رشته شیمی تجزیه دانشگاه تهران و به راهنمایی دکتر حسن سرشتی، - پژوهشگران دانشکدگان علوم دانشگاه تهران، موفق شدند با استفاده از نوعی نانوکامپوزیت، تکنیک های استخراج و تشخیص نوع و میزان وانیلین به کار رفته در شیر خشک را ارتقاء دهند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پژوهشی که به تازگی توسط محسن آقازیارتی، دانشجوی دکتری رشته شیمی تجزیه دانشگاه تهران و به راهنمایی دکتر حسن سرشتی، استاد دانشکده شیمی دانشکدگان علوم دانشگاه تهران انجام شده، روش پیشرفته ای برای تشخیص وانیلین طبیعی از وانیلین سنتزیِ به کاررفته در مواد غذایی پیشنهاد شده است. دکتر سرشتی درباره تفاوت وانیلین طبیعی و مصنوعی گفت: وانیلین از غلاف گیاه وانیل (Vanilla planifolia) به دست می آید و به دلیل کاربرد فراوان در صنایع غذایی به ویژه در تولید بستنی، شیرخشک و پودرکیک، به عنوان ملکه طعم دهنده ها شناخته می شود. امروزه به دلیل تقاضای فزاینده جهانی برای این ماده، تولید نوعی وانیلین مصنوعی یا سنتزی از طریق فرآیند های شیمیایی رواج یافته است. این استاد شیمی تجزیه درباره مصرف وانیلین مصنوعی و عوارض آن توضیح داد: وانیلین مصنوعی نسبت به نوع طبیعی آن بسیار ارزان تر است و برچسب ها: دانشگاه تهران - دانشگاه - تهران - دانشجوی دکتری - دکتر - پژوهشگران - راهنمایی |
آخرین اخبار سرویس: |