مطالب مرتبط:
برگزاری همایش علوم دریایی به میزبانی دانشگاه تهران/ ارسال 117 مقاله تاکنون
اعلام آمادگی پژوهشکده علوم دریایی دانشگاه تهران برای حل مشکل ناترازی حوزه انرژی دولت
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
شاخص کیفیت هوای تهران امروز 4 اسفند ماه
قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران غیر ایرانی هستند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 اسفند 1403 ساعت 15:402025-02-22دانش

راهکار نوآورانه پژوهشگران دانشکدگان علوم دانشگاه تهران برای ارزیابی کیفیت شیرخشک


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پژوهشی که به تازگی توسط محسن آقازیارتی، دانشجوی دکتری رشته شیمی تجزیه دانشگاه تهران و به راهنمایی دکتر حسن سرشتی، - پژوهشگران دانشکدگان علوم دانشگاه تهران، موفق شدند با استفاده از نوعی نانوکامپوزیت، تکنیک های استخراج و تشخیص نوع و میزان وانیلین به کار رفته در شیر خشک را ارتقاء دهند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پژوهشی که به تازگی توسط محسن آقازیارتی، دانشجوی دکتری رشته شیمی تجزیه دانشگاه تهران و به راهنمایی دکتر حسن سرشتی، استاد دانشکده شیمی دانشکدگان علوم دانشگاه تهران انجام شده، روش پیشرفته ای برای تشخیص وانیلین طبیعی از وانیلین سنتزیِ به کاررفته در مواد غذایی پیشنهاد شده است.

دکتر سرشتی درباره تفاوت وانیلین طبیعی و مصنوعی گفت: وانیلین از غلاف گیاه وانیل (Vanilla planifolia) به دست می آید و به دلیل کاربرد فراوان در صنایع غذایی به ویژه در تولید بستنی، شیرخشک و پودرکیک، به عنوان ملکه طعم دهنده ها شناخته می شود.

امروزه به دلیل تقاضای فزاینده جهانی برای این ماده، تولید نوعی وانیلین مصنوعی یا سنتزی از طریق فرآیند های شیمیایی رواج یافته است.

این استاد شیمی تجزیه درباره مصرف وانیلین مصنوعی و عوارض آن توضیح داد: وانیلین مصنوعی نسبت به نوع طبیعی آن بسیار ارزان تر است و


برچسب ها: دانشگاه تهران - دانشگاه - تهران - دانشجوی دکتری - دکتر - پژوهشگران - راهنمایی
آخرین اخبار سرویس:

راهکار نوآورانه پژوهشگران دانشکدگان علوم دانشگاه تهران برای ارزیابی کیفیت شیرخشک

راهکار نوآورانه پژوهشگران دانشکدگان علوم دانشگاه تهران برای ارزیابی کیفیت شیرخشک