بهترین و خوش طعم ترین چای ایرانی ؛ خصوصیات چای مرغوب را بشناسید / تفاوت چای ایرانی و خارجی چیست ؟بدترین نوع چای، کیسه ای است که از خاکه های بی کیفیت چای تهیه می شود و اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی است. این را هم بدانید چای ارگانیک که این روزها در برخی مراکز عرضه می شود، - بهترین و خوش طعم ترین چای ایرانی ؛ خصوصیات چای مرغوب را بشناسید / تفاوت چای ایرانی و خارجی چیست ؟ بدترین نوع چای، کیسه ای است که از خاکه های بی کیفیت چای تهیه می شود و اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی است. این را هم بدانید چای ارگانیک که این روزها در برخی مراکز عرضه می شود، قابل اعتماد نیست. دکتر محمد حسین عزیزی، متخصص علوم و صنایع غذایی و استاد تمام و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس می گوید: اغلب چای های درجه یک معطر هستند و عطر طبیعی چای را دارند. اما اگر منظور چای معطر شده ای است که روی بسته بندی آن درج می شود باید بدانید عطر چای به صورت طبیعی و مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. به گزارش خبرآنلاین، انواع عطرهای طبیعی از پودر میوه مخروطی شکل کاج و گیاهی با نام برگاموت تهیه می شود و از انواع عطرهای سنتزی می توان به اسانس های میوه ای و شکلاتی اشاره کرد که متاسفانه بیشتر چای های عطری با اسانس های شیمیایی معطر می شود و مصرف زیاد و مستمر آن برای سلامت مضر است. البته این را هم بدانید در یک نشریه علمی خارجی گزارشی از تاثیر زیان آور چای معطر شده با برگاموت روی کبد درج شد برچسب ها: چای ایرانی - ایرانی - عضو هیات علمی دانشگاه - دانشگاه تربیت مدرس - بی کیفیت - ارگانیک - شیمیایی |
آخرین اخبار سرویس: |