مطالب مرتبط:
آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ایلام
نظارت بر فرآورده های خام دامی در ماه رمضان و عید نوروز در ایلام تشدید می شود
نظارت بر فرآورده های خام دامی در ایلام تشدید می شود
نظارت بر مراکز تولید و عرضه مواد خام دامی همدان تشدید شد
توزیع کالاهای اساسی در استان مرکزی آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 اسفند 1403 ساعت 10:452025-03-01اقتصادي

آغاز تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده های خام دامی در استان مرکزی


طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان جهت نظارت بر مواد غذایی(فرآورده های خام دامی) از امروز در این استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.

- آغاز تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده های خام دامی در استان مرکزی ایسنا/مرکزی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان جهت نظارت بر مواد غذایی(فرآورده های خام دامی) از امروز در این استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.

محمد فتاحی 11 اسفند در جمع خبرنگاران افزود: 53 گروه متشکل از 124 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را در طول یک ماه بر عهده دارند و 1990 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان در این طرح تحت نظارت های بهداشتی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می شود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی هدف از اجرای این طرح را حفظ سلامت مصرف کنندگان عنوان کرد و از مردم خواست فرآورده های خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند.

وی افزود: عرضه و فروش هرگونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دوره گردی ممنوع است و شهروندان از خرید اینگونه فرآورده های غیر بهداشتی خودداری


برچسب ها: ماه مبارک رمضان - استان مرکزی - استان - ماه مبارک - مواد غذایی - بهداشتی - دامپزشکی استان
آخرین اخبار سرویس:

آغاز تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده های خام دامی در استان مرکزی

آغاز تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده های خام دامی در استان مرکزی