آغاز تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده های خام دامی در استان مرکزیطرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان جهت نظارت بر مواد غذایی(فرآورده های خام دامی) از امروز در این استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد. - آغاز تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده های خام دامی در استان مرکزی ایسنا/مرکزی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان جهت نظارت بر مواد غذایی(فرآورده های خام دامی) از امروز در این استان آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد. محمد فتاحی 11 اسفند در جمع خبرنگاران افزود: 53 گروه متشکل از 124 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را در طول یک ماه بر عهده دارند و 1990 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان در این طرح تحت نظارت های بهداشتی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می شود. مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی هدف از اجرای این طرح را حفظ سلامت مصرف کنندگان عنوان کرد و از مردم خواست فرآورده های خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند. وی افزود: عرضه و فروش هرگونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دوره گردی ممنوع است و شهروندان از خرید اینگونه فرآورده های غیر بهداشتی خودداری برچسب ها: ماه مبارک رمضان - استان مرکزی - استان - ماه مبارک - مواد غذایی - بهداشتی - دامپزشکی استان |
آخرین اخبار سرویس: |