راز تفاوت شکلات مرغوب و نامرغوب در این ماده استکره کاکائو حاوی اسید چرب استئاریک است که اثری خنثی بر کلسترول دارد. اما روغن های جایگزین اغلب شامل اسیدهای چرب لوریک و پالمیتیک هستند که مصرف مداوم آن ها می تواند کلسترول مضر را افزایش داده و به مشکلات قلبی و عروقی منجر شود. - کره کاکائو حاوی اسید چرب استئاریک است که اثری خنثی بر کلسترول دارد. اما روغن های جایگزین اغلب شامل اسیدهای چرب لوریک و پالمیتیک هستند که مصرف مداوم آن ها می تواند کلسترول مضر را افزایش داده و به مشکلات قلبی و عروقی منجر شود. زهره پوراحمد با تأکید بر نقش نوع چربی ها در شکلات های صنعتی اظهار داشت: کره کاکائو یکی از مواد اصلی برای تهیه شکلات های باکیفیت به شمار می رود. با این حال، در برخی محصولات به جای آن از روغن های جایگزین بر پایه پالم استفاده می شود که ممکن است سلامت مصرف کنندگان را تهدید کند. به گزارش حرف مرد، او اضافه کرد: کره کاکائو حاوی اسید چرب استئاریک است که اثری خنثی بر کلسترول دارد. اما روغن های جایگزین اغلب شامل اسیدهای چرب لوریک و پالمیتیک هستند که مصرف مداوم آن ها می تواند کلسترول مضر را افزایش داده و به مشکلات قلبی و عروقی منجر شود. تفاوت میان کاکائو و شکلات چیست؟ پوراحمد با اشاره به تمایز میان کاکائو و شکلات توضیح داد: هر دو از دانه های درخت کاکائو تولید می شوند، اما تفاوت هایی کل برچسب ها: مشکلات قلبی و عروقی - کلسترول - شکلات - اسید چرب - جایگزین - مشکلات قلبی - اسید |
آخرین اخبار سرویس: |