مدیریت منابع آبی، پیش نیاز تأمین امنیت غذایی استمعاون حفاظت و بهره برداری اداره کل آب منطقه ای خراسان جنوبی گفت: مدیریت صحیح منابع آبی به عنوان یک پیش نیاز اساسی در تأمین امنیت غذایی شناخته می شود. - ایسنا/خراسان جنوبی معاون حفاظت و بهره برداری اداره کل آب منطقه ای خراسان جنوبی گفت: مدیریت صحیح منابع آبی به عنوان یک پیش نیاز اساسی در تأمین امنیت غذایی شناخته می شود. سعید پور جعفر، در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: دسترسی به منابع آبی و مدیریت صحیح آن می تواند به افزایش تولید کشاورزی و در نتیجه افزایش درآمد سرانه و تأمین امنیت غذایی منجر شود؛ در واقع، اگر ما بتوانیم مدیریت آب را به صورت صحیح و پایدار انجام دهیم، می توانیم امنیت غذایی پایدار و مؤثری داشته باشیم. معاون حفاظت و بهره برداری اداره کل آب منطقه ای خراسان جنوبی، با تأکید بر مدیریت ناصحیح منابع آبی می تواند منجر به ناامنی غذایی شود، گفت: اگر منابع آبی به درستی مدیریت نشوند، ناپایداری در تأمین امنیت غذایی ایجاد خواهد شد و به همین دلیل، لازم است که در این زمینه اقدامات مؤثری انجام شود. پور جعفر با اشاره به عوامل مؤثر در بهبود دسترسی به منابع آبی برای کشاورزان و تولیدکنندگان غذایی، ادامه داد: تغذیه آبخوان ها و جلوگیری از آلودگی منابع آب از جمله اقداماتی هستند که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرند که ب برچسب ها: معاون حفاظت و بهره برداری - امنیت غذایی - منابع آبی - خراسان جنوبی - تأمین امنیت - مدیریت - بهره برداری |
آخرین اخبار سرویس: |