مطالب مرتبط:
در آستانه نوروز سازمان غذا و دارو نسبت به مصرف شکلات های بی کیفیت هشدار داد!
واکنش سازمان ملل درباره گفتگوهای احتمالی درباره برنامه هسته ای ایران
کمبود دارو های حیاتی و خاص همچنان پابرجاست
کارفرمایان چقدر به سازمان تامین اجتماعی بدهکارند؟ + ویدئو
تغذیه صحیح را جایگزین هزینه کردن برای دارو کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 اسفند 1403 ساعت 13:402025-03-13پزشكي

سازمان غذا و دارو: هر شکلاتی را نخورید


رییس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از روغن های جایگزین کره کاکائو در برخی شکلات ها هشدار داد.

- رییس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، نسبت به استفاده از روغن های جایگزین کره کاکائو در برخی شکلات ها هشدار داد.

زهره پوراحمد، با اشاره به اهمیت نوع چربی های مورد استفاده در شکلات های صنعتی، گفت: کره کاکائو یکی از اصلی ترین مواد در تولید شکلات های با کیفیت است اما در برخی محصولات به جای آن از روغن جایگزین کره کاکائو بر پایه روغن پالم استفاده می شود که می تواند سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیاندازد.

به گزارش مهر، وی افزود: کره کاکائو حاوی اسید چرب استئاریک است که تأثیر خنثی بر سطح کلسترول دارد اما در مقابل روغن های جانشین معمولاً شامل اسیدهای چرب لوریک و پالمیتیک هستند که مصرف طولانی مدت آن ها می تواند باعث افزایش کلسترول مضر و ایجاد مشکلات قلبی و عروقی شود تفاوت کاکائو و شکلات پوراحمد با اشاره به تفاوت میان کاکائو و شکلات، توضیح داد: کاکائو و شکلات هر دو از دانه های درخت کاکائو به دست می آیند اما تفاوت های مهمی دارند کاکائو به پودر یا کره ای گفته می شود که از دانه های کاکائو استخراج شده و در دو شکل اصلی وجود دارد، پودر کاکائو که پس از گرفتن چربی دانه ها باقی می ماند و کره کاکائو که همان چربی طبیعی دانه


برچسب ها: کاکائو - شکلات - استفاده - جایگزین - روغن - رییس اداره - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

سازمان غذا و دارو: هر شکلاتی را نخورید

سازمان غذا و دارو: هر شکلاتی را نخورید