مطالب مرتبط:
بهترین میوه ها برای تقویت سلامت مغز
قیمت انواع آجیل در بازار 60 سال قبل تهران!
آجیل شب عید چند؟/آخرین قیمت آجیل و خشکبار امروز شنبه 4 اسفند 1403 در بازار
شبکه آبرسانی در کنگان تقویت شود
تقویت همکاری های اقتصادی منطقه ای در سرخس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 اسفند 1403 ساعت 10:052025-02-22پزشكي

مصرف این آجیل سبب تقویت عملکرد مغز می شود


فندق سرشار از ویتامین های A ، B1 ، B2 ، C و ویتامین E به همراه املاح معدنی شامل کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.

- فندق سرشار از ویتامین های A ، B1 ، B2 ، C و ویتامین E به همراه املاح معدنی شامل کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.

در 100 گرم مغز فندق 600 کالری، در 100 گرم فندق با پوست 300 کالری و در یک عدد آن 10 کالری انرژی وجود دارد.

این دانه آجیلی سرشار از چربی های سالم بوده و با اسیدهای چرب اشباع نشده یعنی چربی های خوب، غنی شده است و مصرف آن به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) و بهبود سلامت قلب تاثیرگذار است.

به گزارش بهداشت نیوز، اسیداولییک موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون جلوگیری می کند، همچنین در تنظیم قندخون موثر بوده و حاوی آپوپروتیین A-1 است که در پیشگیری از بروز بیماری های عروق سیاهرگ نقش دارد و از افزایش آپوپروتیین B که برای بدن مضر است جلوگیری می کند.

در روغن فندق، اسید چرب مفیدی به نام اسید لینولییک وجود دارد که نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت اندام ها دارد.

فندق بخورید، لاغرشوید مصرف فندق به دلیل اینکه فیبر بلایی دارد، موجب احساس سیری طولانی مدت در فرد می شود و راهی برای جلوگیری از پرخوری و در نتیجه کاهش وزن محسوب می شود.


برچسب ها: ویتامین - کلسترول - فندق - افزایش - ویتامین E - سرشار - کالری
آخرین اخبار سرویس:

مصرف این آجیل سبب تقویت عملکرد مغز می شود

مصرف این آجیل سبب تقویت عملکرد مغز می شود