مصرف این آجیل سبب تقویت عملکرد مغز می شودفندق سرشار از ویتامین های A ، B1 ، B2 ، C و ویتامین E به همراه املاح معدنی شامل کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است. - فندق سرشار از ویتامین های A ، B1 ، B2 ، C و ویتامین E به همراه املاح معدنی شامل کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است. در 100 گرم مغز فندق 600 کالری، در 100 گرم فندق با پوست 300 کالری و در یک عدد آن 10 کالری انرژی وجود دارد. این دانه آجیلی سرشار از چربی های سالم بوده و با اسیدهای چرب اشباع نشده یعنی چربی های خوب، غنی شده است و مصرف آن به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) و بهبود سلامت قلب تاثیرگذار است. به گزارش بهداشت نیوز، اسیداولییک موجود در روغن فندق از افزایش کلسترول خون جلوگیری می کند، همچنین در تنظیم قندخون موثر بوده و حاوی آپوپروتیین A-1 است که در پیشگیری از بروز بیماری های عروق سیاهرگ نقش دارد و از افزایش آپوپروتیین B که برای بدن مضر است جلوگیری می کند. در روغن فندق، اسید چرب مفیدی به نام اسید لینولییک وجود دارد که نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت اندام ها دارد. فندق بخورید، لاغرشوید مصرف فندق به دلیل اینکه فیبر بلایی دارد، موجب احساس سیری طولانی مدت در فرد می شود و راهی برای جلوگیری از پرخوری و در نتیجه کاهش وزن محسوب می شود. برچسب ها: ویتامین - کلسترول - فندق - افزایش - ویتامین E - سرشار - کالری |
آخرین اخبار سرویس: |