امنیت غذایی در ایران؛ از ظرفیت های کشاورزی تا چالش های مدرنعضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: امنیت غذایی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار، مفهومی چندبعدی است که به دسترسی مداوم همه افراد به غذای کافی، - امنیت غذایی در ایران؛ از ظرفیت های کشاورزی تا چالش های مدرن ایسنا/خراسان جنوبی عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: امنیت غذایی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار، مفهومی چندبعدی است که به دسترسی مداوم همه افراد به غذای کافی، ایمن و مغذی اشاره دارد. ساره حسینی، دانش آموخته دکترای علوم و صنایع غذایی در گفت و گو با ایسنا گفت: امنیت غذایی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار، مفهومی چندبعدی است که اولین بار در دهه 1970 توسط سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد مطرح شد، این مفهوم به دسترسی مداوم همه افراد به غذای کافی، ایمن و مغذی اشاره دارد و نه تنها برای بقای انسان ضروری است، بلکه با کاهش فقر، بهبود سلامت و افزایش تاب آوری جوامع در برابر بحران ها ارتباط مستقیم دارد. عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی افزود: امنیت غذایی فراتر از تولید غذا است و شامل زنجیره ای از عوامل از تولید تا مصرف می شود، بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی در سال 2023، حدود 828 میلیون نفر در برچسب ها: امنیت غذایی - جهاددانشگاهی خراسان - غذای - خراسان جنوبی - غذایی - امنیت - گیاهان دارویی |
آخرین اخبار سرویس: |