مطالب مرتبط:
غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت نان تنوری و تهیه پنیر با شیرتازه (فیلم)
غذا با سیب زمینی و تخم مرغ / طرز تهیه غذای شیک رستورانی با سیب زمینی/ویدیو
برنامه جهانی غذا: غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است
طرز تهیه قورمه سبزی محلی (خورشت تره محلی کردستان)؛ غذای محلی کردستان
غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 اسفند 1403 ساعت 12:402025-03-06پزشكي

غذای کهن، شاهِ آش ها


اگر شما هم عاشق آش رشته هستید، یک بار هم که شده به این شاهِ آش ها فرصت دهید.

شاید او هم مثل یک مهمان قدیمی، راهی به دل و سفره تان باز کند.

- اگر شما هم عاشق آش رشته هستید، یک بار هم که شده به این شاهِ آش ها فرصت دهید.

شاید او هم مثل یک مهمان قدیمی، راهی به دل و سفره تان باز کند.

خبرگزاری مهر ، گروه مجله: ماه رمضان که می رسد، سفره ها رنگ دیگری می گیرند؛ بوی نان تازه، شربت های گوارا و آش های سنتی در هر خانه ای پیچیده است.

انگار هر شهر، هر خانواده و هر مادربزرگی، نسخه ای ویژه از غذاهای افطاری در آستین دارد که نسل به نسل حفظ شده است.

از میان تمام این غذاها، یکی هست که نامش خود نشان از خوشمزگی آن دارد؛ شاهِ آش ها.

تصورش کنید، غروب های ماه رمضان در خانه های قدیمی با حیاط های پر از شمعدانی، صدای جوشیدن دیگ غذا در آشپزخانه و عطر دل نشینی که از آن به مشام می رسد.

اینجا، پای یک آش قدیمی وسط است.

آشی که نامش کمتر به گوش خورده، اما مزه اش دل را به قدیم ترها می برد.

آش اسفناج و گشنیز، شاهِ آش ها؛ ترکیبی از سبزی های تازه، برنج، ادویه های گرم و البته چاشنی جادویی اش، آب نارنج.

قصه ی این آش، روایتی از سنت های دیرینه ی آشپزی ایرانی است.

دستور پختش در کتاب های قدیمی خوالیگری آمده و نشان می دهد که چطور گذشتگان، حتی در ساده ترین خوراک ها هم به دنبال تعادل و طع


برچسب ها: قدیمی - ماه رمضان - آش رشته - خانه های قدیمی - سفره - خانه - مهمان
آخرین اخبار سرویس:

غذای کهن، شاهِ آش ها

غذای کهن، شاهِ آش ها