عدم رعایت استانداردهای بهداشتی موجب پلمپ واحدهای صنفی در زاهدان شدرییس گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت زاهدان گفت: در بازرسی تیم های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی 7 واحداهای صنفی بدلیل عدم راعایت موازین بهداشتی پلمپ شدند. - ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت زاهدان گفت: در بازرسی تیم های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی 7 واحداهای صنفی بدلیل عدم راعایت موازین بهداشتی پلمپ شدند. علیرضا شهرکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در راستای حفظ سلامت عمومی و رعایت اصول بهداشتی، طی بازدیدهای اخیر از واحدهای صنفی شهر زاهدان، 6 واحد به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی پلمپ شدند. وی گفت: 2 واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت بهداشت در فرآیند تهیه و پخت نان و استفاده نکردن از تجهیزات بهداشتی مناسب و3 قهوه فروشی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و سرو نوشیدنی ها و استفاده نکردن از ظروف بهداشتی پلمپ شدند. وی ادامه داد: همچنین 1واحد غذای آماده به علت عدم رعایت بهداشت در فرآیند طبخ و نگهداری غذا که می تواند منجر به بروز بیماری ها شود و 1 واحد آرایشگاه زنانه به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در استفاده از تجهیزات و انجام ندادن گندزدایی مناسب نیز با دستور قضایی پلمپ شد. برچسب ها: بهداشت - بهداشتی - رعایت - واحد - زاهدان - واحدهای صنفی - بهداشت محیط |
آخرین اخبار سرویس: |