رشد 18 درصدی جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی گیلانرییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از رشد 18 درصدی جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد. - ایسنا/گیلان رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از رشد 18 درصدی جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد. صالح محمدی امروز، 4 اسفند در گفت وگو با خبرنگاران، از رشد جوجه ریزی خبر داد و اظهار کرد: تا پایان بهمن سال جاری، 150 میلیون و 569 هزار و 94 قطعه جوجه در 880 واحد نیمچه گوشتی استان پرورش یافته است که این میزان، چهار درصد بیشتر از تعهد استانی بوده و توان تولید 235 هزار تن گوشت مرغ را دارد. وی همچنین با اشاره به میزان جوجه ریزی در بهمن، افزود: در این ماه، 13 میلیون و 296 هزار و 204 قطعه جوجه در واحدهای استان پرورش یافته که یک درصد بیشتر از تعهد استانی است. رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید جوجه و تامین نیاز سایر استان ها خبر داد و تصریح کرد: تا پایان بهمن 286 میلیون و 642 هزار و 808 قطعه جوجه تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد رشد داشته است. محمدی وضعیت تولید جوجه در استان را مطلوب ارزیابی کرد و با تاکید بر اهمیت تولید جوجه سویه داخلی، متذکر شد: در استان گیلان 114 میلیون و 418 هزار و 513 قطعه جوجه سویه آرین تولید شده که حدود 40 درصد از تولید کل جوجه در 105 واحد مادری استان را شام برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی - جوجه ریزی - استان - جهاد کشاورزی - جوجه - رییس سازمان - گیلان |
آخرین اخبار سرویس: |