کلسیم ساز ترین میوهافزایش استحکام استخوان ها و مفاصل؛ کلسیم موجود در انجیر خشک تا حد زیادی به افزایش تراکم استخوان ها و مفاصل کمک می کند و درصد ابتلاء به پوکی استخوان را به حداقل می رساند. - افزایش استحکام استخوان ها و مفاصل؛ کلسیم موجود در انجیر خشک تا حد زیادی به افزایش تراکم استخوان ها و مفاصل کمک می کند و درصد ابتلاء به پوکی استخوان را به حداقل می رساند. انجیر خشک یکی از میوه های پرخاصیت و خوشمزه است که به صورت تازه و خشک مصرف می شود و در رنگ های سبز و سرخ در بازار وجود دارد. به گزارش مهر، این میوه از صدها دانه با یک پوسته نرم تشکیل شده و به عنوان یکی از میوه جات پرخاصیت و خشکبار خوشمزه شناخته می شود. به طور کلی انجیر خشک از انجیرهای تازه سبز و سرخ به وجود می آید. بدین صورت که با استفاده از روش های صنعتی و سنی این میوه خوشمزه و دارای خواص گوناگون را خشک می کنند. البته درخت انجیر خشک نیز وجود دارد و محصولات آن کاملاً خشک به دست مصرف کنندگان می رسند. به عنوان مثال دسترسی به انجیر تازه (خیس) در تمام فصل های سال میسر نیست. اما با تهیه انجیر خشک در تمامی فصل ها می توان از آن استفاده کرد و از طریق خواص انجیر خشک بسیاری از اختلالات و مشکلات را برطرف ساخت. برچسب ها: استخوان - انجیر - تراکم استخوان - افزایش - پوکی استخوان - مفاصل - میوه |
آخرین اخبار سرویس: |