فقر، عامل اصلی ناامنی غذایی است/موانع اصلی تأمین امنیت غذایی، عوامل اقتصادی هستندایسنا/ایلام مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: فقر، عامل اصلی ناامنی غذایی است. دکتر یونس احمدی در گفتگو با ایسنا در خصوص امنیت غذایی و اهمیت آن اظهار کرد: امنیت غذایی به معنای دسترسی همه افراد به غذای کافی، بهداشتی، سالم و مغذی در تمام فصل هاست تا بتوانند یک زندگی باب میل خود داشته باشند، دسترسی و موجود بودن غذا، استفاده درست از آن و ثبات در دسترسی به مواد عذایی چهار رکن اصلی امنیت عذایی هستند. وی خاطرنشان کرد: اینکه امنیت غذایی برای حفظ سلامت جسمی و روانی افراد ضروری است و به رشد اقتصادی جامعه کمک می کند و می تواند در راستای ثبات سیاسی و اجتماعی باشد و توجه به این نکته که دستیابی به امنیت غذایی برای همه، به ویژه گروه های آسیب پذیر، برای ایجاد یک دنیای عادلانه تر و پایدارتر ضروری است از موارد اهمیت امنیت غذایی است که فرآیندی بدون جایگزین در جامعه است. مدیرکل دامپزشکی استان ایلام در پاسخ به این سوال که چه عواملی می توانند تهدیدی برای امنیت غذایی باشند؟ تشریح کرد: تغییرات آب و هوایی مانند خشکسالی، سیل، و طوفان ها، افزایش پیش بینی نشده جمعیت جهان که تقاضا برای غذا را نیز افزایش می دهد، فقر و نابرابری اقتصادی، جنگ و درگیری، آفات و بیماری های گیاهی و دامی و تخریب محیط زیست مانند فرسایش خاک، آلودگی آب و از بین رفتن تنوع زیستی برچسب ها: امنیت غذایی - غذای - غذایی - امنیت - ناامنی غذایی - عامل اصلی - دسترسی |
آخرین اخبار سرویس: |