دومین شماره مجله «تنور» رونمایی شدسپهر سرلک، مدیر نشریه تاکید کرد هدف از به وجود آمدن «تنور»، ثبت گذشته نبوده: «قصد داریم بیشتر برای ساختن یک آینده، روی این نشریه کار کنیم. ما تاریخ بسیار غنی ای داریم اما به عقیده من صرفا سوارشدن بر روی آن تاریخ به ما کمک نمی کند و باید چیز جدیدی بسازیم. - سپهر سرلک، مدیر نشریه تاکید کرد هدف از به وجود آمدن تنور ، ثبت گذشته نبوده: قصد داریم بیشتر برای ساختن یک آینده، روی این نشریه کار کنیم. ما تاریخ بسیار غنی ای داریم اما به عقیده من صرفا سوارشدن بر روی آن تاریخ به ما کمک نمی کند و باید چیز جدیدی بسازیم. فرهنگسرای نیاوران روز بیست وهشتم فروردین ماه، میزبان نخستین نشست از سلسله نشست های تخصصی فصلنامه تنور بود که می کوشد نگاه جدی تری به آشپزی به عنوان بخشی از هویت ایرانی داشته باشد. این نشست، هم زمان با رونمایی از دومین شماره نشریه، با حضور مهمانان و علاقه مندان برگزار شد. به گزارش عصر ایران؛ در آغاز برنامه، علی دهباشی، سردبیر مجله بخارا، از مغفول ماندن آشپزی در ادبیات نسبت به دیگر هنرها گفت. او به اسنادی تاریخی درباره نقش آشپزی در تمدن ایرانی اشاره کرد: اگرچه این هنر در گذشته هم اهمیت داشته، اما در سال های اخیر توجه بیشتری به آن شده و شاهد انتشار ترجمه ها و تألیف های قابل توجهی در این زمینه هستیم. برچسب ها: نشریه - تاریخ - فرهنگسرای نیاوران - تنور - رونمایی - نشست های تخصصی - نشست |
آخرین اخبار سرویس: |