مطالب مرتبط:
کنارک؛ کانون مهم هم افزایی برای توسعه پایدار است
​تحقق تمرکز زدایی در پروژه های توسعه محور استان اردبیل
استاندار خواستار توسعه سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز ایلام شد
خیلی از رشته های فنی حرفه ای قدیمی شده اند و باید حذف شوند/ توسعه رشته ها بر مبنای آمایش سرزمینی
جاده ملی پاتاوه -دهدشت؛تقاطع چالش ها و فرصت های توسعه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 فروردین 1404 ساعت 21:352025-04-04سياسي

برندسازی شهری، نقطه عطف توسعه شهرهای گلستان


مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان گفت: 13 جشنواره در سال 1403 در راستای برندسازی شهری به همت شهرداری های استان برگزار شد.

- ایسنا/گلستان مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان گفت: 13 جشنواره در سال 1403 در راستای برندسازی شهری به همت شهرداری های استان برگزار شد.

محمد حسینی در گفت وگو با ایسنا یکی از کارهای نو در حوزه شهرداری های استان گلستان را برندسازی شهری دانست و اظهار کرد: برندسازی شهری نقطه عطف توسعه شهرهای گلستان است و هر شهری باید یک نماد مخصوص به خود را داشته باشد.

وی بیان کرد: برخی شهرهای استان در زمینه های فرهنگی، کشاورزی ، تاریخی و حتی صنعتی دارای ویژگی خاص هستند که شهرداری ها باید برای معرفی آنها برنامه ریزی می کنند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان بیان کرد: اعتقاد داریم، اگر برندسازی اتفاق بیفتد بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، اقتصادی و غیره نیز از آن منتفع خواهند شد .

وی گفت: در سال 1403 در راستای برندسازی شهری 13 جشنواره در استان برگزار شد که در شناساندن شهرها در استان و کشور نقش بسزایی داشته است.

حسینی جشنواره های شهری انجام شده در سال 1403 را جشنواره زیبایی شتر در شهر انبارالوم ، جشنواره توت فرنگی در شهر دلند، جشنواره آلوچه(هلی) در شهر نوکنده، جشنواره آفتابگردان در شهر گلی


برچسب ها: شهری و شوراهای استانداری - برندسازی شهری - برندسازی - استانداری گلستان - گلستان - شهری و شوراهای - دفتر امور شهری
آخرین اخبار سرویس:

برندسازی شهری، نقطه عطف توسعه شهرهای گلستان

برندسازی شهری، نقطه عطف توسعه شهرهای گلستان