یک هشدار سلامت مهم به ایلامی هابازهم قصه تلخ قارچ های سمی در فصل بهار به رغم هشدارهای کارشناسان حوزه بهداشت و درمان باعث مسمومیت تعدادی از شهروندان ایلامی شده است. - به گزارش جماران،استان ایلام با اقلیم متنوع و موقعیت جغرافیایی مناسب از تنوع بالای پوشش گیاهی برخوردار است، طبیعتی بی نظیر که با جاذبه هایش همواره پای دوستداران محیط زیست را به این نواحی باز می کند اما در این میان باید مراقب قارچ های سمی بود. مهر در خبری نوشت:طبیعت بهاری این روزها میزبان علاقه مندانی است که از سفره بهاری گیاهان خوراکی بهره مند هستند اما خطرات ناشی از مصرف قارچ های سمی موضوعی است که کارشناسان غذا و دارو نسبت به آن هشدار می دهند. قارچ ها به ظاهر گیاهانی بی خطر هستند، اما برخی از آنها می توانند سمی و کشنده باشند، مسمومیت با قارچ ممکن است آسیب جدی به کبد، کلیه و سیستم عصبی وارد کند. قارچ خوراکی معمولاً رنگ معمولاً یکنواخت (سفید، قهوه ای، خاکستری) بوی طبیعی و ملایم، کلاهک صاف و بدون لکه های مشکوک، پایه ساده و بدون برجستگی یا حلقه دارند. قارچ های سمی نیز رنگ های تند یا خال دار (قرمز، زرد، نارنجی)،بوی تند یا ناخوشایند، دارای حلقه یا کیسه در پایین پایه، کلاهک ممکن است خال دار یا براق باشد. برچسب ها: قارچ - کارشناسان - حوزه بهداشت و درمان - هشدار - ایلام - مسمومیت - بهداشت و درمان |
آخرین اخبار سرویس: |