7360 هکتار از اراضی کشاورزی و باغی شاهرود دچار سرمازدگی شدبه گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حمید آقابیکی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: یکی از مهمترین خسارت های ناشی از عوامل جوی و اقلیمی، - به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حمید آقابیکی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: یکی از مهمترین خسارت های ناشی از عوامل جوی و اقلیمی، سرما و یخبندان است که باعث خسارت به محصول های باغی و زراعی می شود. وی با اشاره به اینکه بیشترین خسارت به محصول های باغی در فصل بهار و در زمان بازشدن جوانه ها، گل دهی و تشکیل میوه رخ می دهد، ابراز کرد: بیشترین خسارت در شاهرود ناشی از سرمازدگی بهاره در محصول زردآلو رخ می دهد که همه ساله در مناطق مختلف این شهرستان خسارت های جبران ناپذیری به باغداران وارد می کند. مدیر جهاد کشاورزی شاهرود ادامه داد: کاهش شدید دما از پنجم تا هفتم فروردین 1404 و دمای زیر صفر درجه به محصول های باغی شامل زردآلو و بادام در سطح پنج هزار و 360 هکتار و محصولات زراعی شامل گندم و جو در سطح 2 هزار هکتار خسارت وارد کرد. آقابیکی اظهار کرد: میزان خسارت های وارده ناشی از سرمازدگی در محصولات باغی بین 30 تا 100 درصد و محصولات زراعی بین 10 تا 100 درصد است. مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی سمنان هفته گذشته در جمع خبرنگاران گفته بود: با توجه به سرمای هوا در روزهای گذشته و هشدارهای هواشناس برچسب ها: خسارت - محصول - شاهرود - خبرنگاران - سرمازدگی - خبرگزاری - باغی |
آخرین اخبار سرویس: |