کنسروهای ضربه خورده را نخریدیک کارشناس تغذیه با بیان اینکه قوطی کنسرو ضربه خورده ممکن دچار روزنه هایی در بدنه قوطی و ورود باکتری شود؛ گفت: بنابراین پیش از مصرف مواد غذایی کنسرو شده باید به سالم بودن قوطی و تاریخ مصرف آن دقت کرد. - ایسنا/البرز یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه قوطی کنسرو ضربه خورده ممکن دچار روزنه هایی در بدنه قوطی و ورود باکتری شود؛ گفت: بنابراین پیش از مصرف مواد غذایی کنسرو شده باید به سالم بودن قوطی و تاریخ مصرف آن دقت کرد. لعیا عرب در گفت و گو با ایسنا درباره مصرف مواد غذایی کنسروی، اظهار کرد: کنسروها با هدف افزایش مدت ماندگاری و حفظ کیفیت مواد غذایی تولید شده و طی فرایندی استریل می شود تا کلیه باکتری های مقاوم به دما و حرارت از بین برود. اما در اثر ضربه و خوردگی بدنه کنسرو، ممکن است روزنه ای در بدنه قوطی ایجاد و با قرار گرفتن آن در شرایط محیطی گرم و مرطوب عامل فساد وارد قوطی کنسرو شود. وی افزود: اگر فاسد شدن محتوای قوطی کنسرو مشخص و قابل مشاهده باشد؛ تشخیص آن برای مصرف کننده آسان بوده و در صورت عدم استفاده، خطری به همراه ندارد. اما یکی از باکتری هایی که قادر است بدون مشخص بودن فساد ظاهری، سم بسیار خطرناک و کشنده ای را در تمام کنسروها تولید کند؛ کلستریدیوم بوتولینوم است. برچسب ها: کنسرو - مواد غذایی - قوطی کنسرو - مصرف مواد - کارشناس تغذیه - غذایی - مصرف |
آخرین اخبار سرویس: |