پلمب 12 واحد صنفی تولید و عرضه مواد غذایی در نظارتهای بهداشتی نوروزی در سراوانسرپرست مرکز بهداشت شهرستان سراوان گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی و در پی انجام نظارت های بهداشتی بر واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی 12 واحد صنفی در سراوان پلمب شد. - ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست مرکز بهداشت شهرستان سراوان گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی و در پی انجام نظارت های بهداشتی بر واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی 12 واحد صنفی در سراوان پلمب شد. ایوب کرد تمینی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی و ایام ماه مبارک رمضان، بازرسان مرکز بهداشت سراوان 4805 بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام دادند . وی گفت: در این بازرسی همچنین 5074 مورد سنجش بهداشتی و 47 نمونه برداری مواد غذایی انجام و 6215 کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمع آوری شد. سرپرست مرکز بهداشت شهرستان سراوان ادامه داد: در حوزه بررسی بهداشت آب نیز 234 بازدید انجام و 2368 کلرسنجی و 33 نمونه برداری میکروبی صورت گرفت. وی گفت: شهروندان عزیز می توانند تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه 190 گزارش دهند. انتهای پیام برچسب ها: مواد غذایی - بهداشت - سراوان - مرکز بهداشت - شهرستان سراوان - غذایی - بهداشتی |
آخرین اخبار سرویس: |