خوراکی های مفید برای تقویت حافظه + بهترین میوه هاوقتی صحبت از خوراکی های مفید برای تقویت حافظه می شود، ماهی های چرب، اغلب در صدر فهرست قرار می گیرند زیرا منبع غنی از اسیدهای چرب امگا-3 هستند و از آن ها می توان به عنوان غذای مغز، - حدود 60 درصد از مغز شما از چربی تشکیل شده است و بیش از نیمی از این چربی، از اسیدهای چرب امگا-3 تشکیل شده اند. مغز از امگا-3 برای ساخت سلول های مغزی و عصبی استفاده می کند بنابراین این چربی ها برای یادگیری و حافظه ضروری هستند. امگا-3 می تواند روند زوال ذهنی مرتبط با سن را کند کرده و به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند. تحقیقات نشان داده که مصرف میزان قابل قبولی از اسیدهای چرب امگا-3 می تواند حافظه بیماران الزایمری را بهبود ببخشد. از طرف دیگر، کمبود امگا-3 با مشکلاتی همچون افسردگی مرتبط است. به طور کلی به نظر می رسد خوردن ماهی مزایای بسیاری برای سلامتی داشته باشد. برخی تحقیقات نشان می دهند افرادی که به طور منظم ماهی می خورند، ماده خاکستری بیشتری در مغز خود دارند. ماده خاکستری حاوی سلول های عصبی است که تصمیم گیری، حافظه و احساسات را کنترل می کنند. 2- گوشت قرمز کم چرب: گوشت های قرمز کم چرب غنی از آهن هستند. آهن در تولید نوروترانسمیترها (پیام رسان های شیمیایی در مغز) مورد استفاده قرار می گیرد، همچنین به سلول های خون کمک می کند تا اکسیژن را در سراسر بدن، از جم برچسب ها: تقویت حافظه - حافظه - تحقیقات - بیماری آلزایمر - خوراکی - چربی - توان |
آخرین اخبار سرویس: |