چالش های اصلی در نظارت بر کیفیت مواد غذایی کدامند؟سرپرست اداره کل استاندارد خراسان جنوبی به چالش های اصلی در نظارت بر کیفیت مواد غذایی اشاره کرد و گفت: کمبود نیروی متخصص و عدم تأمین مالی واحدهای کوچک برای تجهیز آزمایشگاه های کنترل کیفیت از جمله مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم. - ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست اداره کل استاندارد خراسان جنوبی به چالش های اصلی در نظارت بر کیفیت مواد غذایی اشاره کرد و گفت: کمبود نیروی متخصص و عدم تأمین مالی واحدهای کوچک برای تجهیز آزمایشگاه های کنترل کیفیت از جمله مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم. مصطفی بذری،در گفت و گو با ایسنا به نقش کلیدی استانداردسازی در سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: استانداردسازی مواد غذایی باعث افزایش کیفیت و اطمینان مصرف کنندگان در خرید این محصولات می شود. وی همچنین به چالش های اصلی در نظارت بر کیفیت مواد غذایی اشاره کرد و افزود: کمبود نیروی متخصص و عدم تأمین مالی واحدهای کوچک برای تجهیز آزمایشگاه های کنترل کیفیت از جمله مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم. سرپرست اداره کل استاندارد خراسان جنوبی در ادامه به اهمیت استانداردهای ملی و بین المللی در تولید مواد غذایی پرداخت و گفت: استانداردها در سطح ملی به همسان سازی تولید کمک می کنند و در سطح بین المللی امکان صادرات را فراهم می آورند. برچسب ها: مواد غذایی - استاندارد - کیفیت - خراسان جنوبی - نیروی متخصص - تأمین مالی - استانداردسازی |
آخرین اخبار سرویس: |