سماق؛ ادویه ای خوش طعم با چاشنی سلامت!سماق فقط یک ادویه خوش طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می تواند سلامت بدن را تقویت کند. - سماق فقط یک ادویه خوش طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می تواند سلامت بدن را تقویت کند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر ، سماق (Rhus) در واقع نوعی گیاه درختچه ای است که بیشتر در نواحی کوهستانی می روید. میوه سماق خوشه ای و تقریباً جنس سفتی دارد، که آسیاب و کوبیده می شود و بعد از کوبیده شدن، به عنوان یک چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد و این گیاه جزو 10 آنتی اکسیدان گیاهی برتر محسوب می شود. سماق، مزه منحصر به فردی دارد که معمولاً به تند و کمی میوه ای و کمی شبیه لیمو توصیف می شود. و دارای یک مزه متمایز برای غذاها است. در حقیقت تحقیقات اخیر نشان می دهد که سماق می تواند اثر قدرتمندی روی کنترل قند خون، سلامت قلب، پیش گیری از بیماری ها و حتی تسکین درد داشته باشد. فواید اعجاب انگیز سماق دو نوع سماق وجود دارند؛ سماق قرمز و سماق قهوه ای که سماق قرمز مرغوب تر است. سماق دارای طبع سرد و خشک است. سماق سرشار از ویتامین های C و A است. همچنین مقدار قابل توجهی کلسیم را درون خود دارد. برچسب ها: آنتی اکسیدان - سماق - چاشنی - سلامت - سلامت بدن - چربی خون - ادویه |
آخرین اخبار سرویس: |