چه کسانی در معرض ابتلا به بیماری کبد چرب هستند؟نشستن طولانی مدت پشت میز و تحرک نداشتن در زمان های طولانی، استفاده از غذاهای سرخ کردنی و پرچرب و همین طور قرار گرفتن فست فود و نوشابه در رژیم غذایی شرایطی است که سبک زندگی و شغل های امروزه به ما تحمیل کرده اند. - ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نشستن طولانی مدت پشت میز و تحرک نداشتن در زمان های طولانی، استفاده از غذاهای سرخ کردنی و پرچرب و همین طور قرار گرفتن فست فود و نوشابه در رژیم غذایی شرایطی است که سبک زندگی و شغل های امروزه به ما تحمیل کرده اند. البته که شرایط یاد شده سبک زندگی استانداردی نیست و اگر به فکر اصلاح نباشیم، بیماری های خطرناکی به آرامی در بدن ما رشد می کنند و سلامتی مان را به خطر می اندازند. یکی از بیماری هایی که با گسترش سبک زندگی غیراستاندارد در کمین سلامتی ماست، کبد چرب است که به خاطر مراحل رشد آرامی که دارد بین متخصصین به بیماری نجیب معروف شده است. در خصوص مراحل بیماری کبد چرب، افراد در معرض خطر، راه های پیشگیری و سایر نکاتی که باید در مورد این بیماری بدانیم با دکتر سمیه مرتضویان مقدم، فوق تخصص گوارش و کبد به گفت و گو نشستیم تا به سوالات پاسخ دهد. مهمترین علت بیماری کبد چرب دکتر سمیه مرتضویان مقدم درباره علت اصلی شکل گیری کبد چرب گفت: اخیراً این بیماری را به عنوان یک بیماری متابولیک می شناسند که ناشی از سندر برچسب ها: سبک زندگی - غذاهای سرخ کردنی - نشستن طولانی مدت - طولانی - بیماری - زندگی - رژیم غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |