مطالب مرتبط:
صنعتگران فولاد پیش آهنگ توسعه و اقتصاد کشور هستند
وقتی اقتصاد پشت درهای بروکراسی می ماند؛سرمایه گذاری نمی جوشد
اثر نزاع هند و پاکستان بر اقتصاد ایران
نهضت اقتصاد تولید محتوا به زودی در کشور عملیاتی می شود
عارف: ایران و تاجیکستان خانه دوم هر دو ملت است/ اراده ای که در هر دو کشور وجود دارد، روابط را گسترش خواهد داد/ اقتصاد هر دو طرف، مکمل دیگری است/ نگاه ما توازن در روابط تجاری است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 ساعت 15:002025-05-08سياسي

ضرورت ایجاد بازارچه های دائمی در تقویت اقتصاد محلی


مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران گفت: ایجاد بازارچه های دائمی به تقویت اقتصاد محلی و ایجاد اشتغال و تقویت روحیه کارآفرینی کمک می کند.

- مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران مطرح کرد ضرورت ایجاد بازارچه های دائمی در تقویت اقتصاد محلی ایسنا/خراسان رضوی مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران گفت: ایجاد بازارچه های دائمی به تقویت اقتصاد محلی و ایجاد اشتغال و تقویت روحیه کارآفرینی کمک می کند.

محمد طاهریان مقدم 18 اردیبهشت، در حاشیه برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با برگزاری نمایشگاه ها و ایجاد فضاهای دائمی، چناران می تواند به عنوان قطب مهمی در عرصه صنایع دستی کشور شناخته شود و به جذب گردشگران و علاقه مندان به فرهنگ و هنر محلی یاری رساند.

وی صنایع دستی را یکی از ارکان کلیدی فرهنگی و اقتصادی هر منطقه دانست و اظهار کرد: این صنایع نمایانگر فرهنگ غنی و هنرهای سنتی مردم چناران هستند و به عنوان منبع درآمد و اشتغال برای بسیاری از خانواده ها شناخته می شوند.

طاهریان مقدم برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی، نظیر نمایشگاه اخیر در سالن نهم دی ناحیه مقاومت بسیج چناران را فرصتی مناسب برای معرفی و حمایت از تولیدات محلی دانست و افزود: هدف اصلی از برپایی این رویداد، حمایت از تول


برچسب ها: صنایع دستی - گردشگری و صنایع دستی - برگزاری نمایشگاه - تقویت - صنایع - اقتصاد - بازارچه
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت ایجاد بازارچه های دائمی در تقویت اقتصاد محلی

ضرورت ایجاد بازارچه های دائمی در تقویت اقتصاد محلی