مطالب مرتبط:
امواج گوشی خطر سرطان را افزایش می دهند؟
با گوشی نخوابید؛ امواج موبایل خطر سرطان را افزایش می دهند
تأثیر کبد چرب بر افزایش خطر زایمان زودرس
خیز اپراتورها برای افزایش 75 درصدی قیمت نت / تعهدی به رعایت حقوق مردم نمی دهند/ چرا مقامات و نهادهای مسئول سکوت کرده اند؟
ریشه کنی سرخک در ایران در معرض خطر؛ افزایش موارد ابتلا در جهان (فیلم)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404 ساعت 10:152025-05-13اقتصادي

غذاهای فوق فرآوری شده خطر مرگ زودرس را افزایش می دهند


بررسی جدید شواهد نشان می دهد که هر چه فرد دائماً غذای فوق فرآوری شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر می شود.

- بررسی جدید شواهد نشان می دهد که هر چه فرد دائماً غذای فوق فرآوری شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر می شود.

به گزارش به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که هر 10 درصد افزایش در مصرف غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی یک فرد، خطر مرگ زودرس به هر دلیلی را 3 درصد افزایش می دهد.

تخمین زده می شود که این غذاهای تولید شده صنعتی مسئول ده ها هزار مرگ زودرس در سراسر جهان هستند.

به گفته محققان، ایالات متحده بالاترین میزان مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را دارد که بیش از 54 درصد از رژیم غذایی متوسط آمریکایی ها را تشکیل می دهد.

ادواردو نیلسون ، محقق ارشد بنیاد اسوالدو کروز در برزیل، در یک بیانیه خبری گفت: این یافته ها نشان می دهد سیاست هایی که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را کاهش می دهند، به شدت در سطح جهان مورد نیاز هستند و الگوهای غذایی سنتی مبتنی بر غذاهای تازه و کم فرآوری شده محلی را ترویج می دهند.

غذاهای فوق فرآوری شده عمدتاً از موادی مانند چربی های اشباع، نشاسته و قندهای افزودنی تولید می شوند.

آنها همچنین حاوی طیف گسترده ای از افزودنی ها هستند تا آنها را خوشمزه تر، جذاب تر و ماندگارتر کنند، از جمله رنگ ه


برچسب ها: مرگ زودرس - فرآوری - زودرس - مصرف - رژیم غذایی - افزایش - غذای
آخرین اخبار سرویس:

غذاهای فوق فرآوری شده خطر مرگ زودرس را افزایش می دهند

غذاهای فوق فرآوری شده خطر مرگ زودرس را افزایش می دهند