غذاهای فوق فرآوری شده خطر مرگ زودرس را افزایش می دهندبررسی جدید شواهد نشان می دهد که هر چه فرد دائماً غذای فوق فرآوری شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر می شود. - بررسی جدید شواهد نشان می دهد که هر چه فرد دائماً غذای فوق فرآوری شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر می شود. به گزارش به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که هر 10 درصد افزایش در مصرف غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی یک فرد، خطر مرگ زودرس به هر دلیلی را 3 درصد افزایش می دهد. تخمین زده می شود که این غذاهای تولید شده صنعتی مسئول ده ها هزار مرگ زودرس در سراسر جهان هستند. به گفته محققان، ایالات متحده بالاترین میزان مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را دارد که بیش از 54 درصد از رژیم غذایی متوسط آمریکایی ها را تشکیل می دهد. ادواردو نیلسون ، محقق ارشد بنیاد اسوالدو کروز در برزیل، در یک بیانیه خبری گفت: این یافته ها نشان می دهد سیاست هایی که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را کاهش می دهند، به شدت در سطح جهان مورد نیاز هستند و الگوهای غذایی سنتی مبتنی بر غذاهای تازه و کم فرآوری شده محلی را ترویج می دهند. غذاهای فوق فرآوری شده عمدتاً از موادی مانند چربی های اشباع، نشاسته و قندهای افزودنی تولید می شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده ای از افزودنی ها هستند تا آنها را خوشمزه تر، جذاب تر و ماندگارتر کنند، از جمله رنگ ه برچسب ها: مرگ زودرس - فرآوری - زودرس - مصرف - رژیم غذایی - افزایش - غذای |
آخرین اخبار سرویس: |