طرح جدید وزارت علوم برای نظارت هوشمند/امتیازدهی دانشجویان به غذای سلفبه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین امامعلی پور، مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، در برنامه «صدای دانشجو» با اشاره به اجرای طرح «الگوی نوین تغذیه» در وزارت علوم گفت: - به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین امامعلی پور، مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، در برنامه صدای دانشجو با اشاره به اجرای طرح الگوی نوین تغذیه در وزارت علوم گفت: این طرح در پاسخ به نارضایتی های گسترده ای طراحی شده که امروز نیز به روشنی از سوی دانشجویان بیان شد. وی با تبیین ابعاد مختلف این طرح، افزود: ما سه مسئله ی اساسی را در نظام تغذیه دانشگاهی شناسایی کردیم؛ نخست، تصدی گری بیش از حد دانشگاه ها در امور اجرایی مانند پخت و توزیع غذا که انرژی مدیریتی را از مأموریت اصلی دانشگاه، یعنی آموزش و تربیت، منحرف کرده است. دوم، کیفیت پایین و عدم تنوع غذایی که سال هاست موجب گلایه ی دانشجویان شده، و سوم، هزینه های سنگین دولت برای تغذیه دانشجویان، بدون آن که اثربخشی یا رضایت مندی مطلوبی حاصل شود. رستوران مکمل، جایگزین نیست؛ مکمل است امامعلی پور در پاسخ به پرسشی درباره ی عدالت در دسترسی به غذا، تصریح کرد: رستوران های مکمل، جایگزین سلف های دولتی نیستند، بلکه نقش مکمل دارند. برچسب ها: دانشجو - دانشجویان - دانشگاه - وزارت علوم - برنامه - خبرگزاری - تغذیه |
آخرین اخبار سرویس: |