نیاز کرمانشاه به کارخانه قند سوم/ تولید سالانه 1.3 میلیون تن چغندر در استانرییس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به نیاز استان به احداث کارخانه قند سوم، گفت: با چند سرمایه گذار وارد مذاکرده شده ایم که امیدوارم هرچه سریعتر به نتیجه برسیم. - ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به نیاز استان به احداث کارخانه قند سوم، گفت: با چند سرمایه گذار وارد مذاکرده شده ایم که امیدوارم هرچه سریعتر به نتیجه برسیم. علی چاله چاله در گفت و گو با ایسنا، اظهار داشت: کرمانشاه یکی از استانهای برتر کشور در حوزه تولید چغندرقند به شمار می رود و رتبه دوم سطح زیرکشت و تولید چغندر کشور را در اختیار دارد. وی سطح زیر کشت چغندر بهاره را 12 هزار هکتار و چغندر پاییزه را شش هزار هکتار عنوان کرد و افزود: در مجموع تولیدات سالانه این محصول در استان به یک میلیون و 300 هزار تن می رسد. چاله چاله با اشاره به نیاز مبرم استان به کارخانه قند سوم، خاطرنشان کرد: ظرفیت دو کارخانه قند فعلی استان برای فراوری چغندرقند تولیدی استان کفایت نمی کند. رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: هم اکنون حدود 500 هزار تن از چغندر تولیدی استان در کارخانه های قند اسلام آبادغرب و بیستون فرآوری می شود. وی یادآوری کرد: برای احداث و راه اندازی کارخانه قند سوم با چند سرمایه گذار وارد مذاکرده شده ایم که امیدوارم هرچه سریعت برچسب ها: استان - کرمانشاه - کارخانه قند - استان کرمانشاه - چغندر - احداث کارخانه - جهادکشاورزی |
آخرین اخبار سرویس: |