مطالب مرتبط:
آغاز ثبت سفارش گوشت قرمز و چای؛ تسهیل در خرید کالاهای اساسی
توزیع کالای تنظیم بازاری 1404 / گوشت مرغ، قرمز، برنج و شکر رایگان توزیع شد
گوشت مرغ، قرمز، برنج و شکر رایگان توزیع شد
قیمت گوشت قرمز، امروز چهارشنبه3 اردیبهشت 1404
قیمت گوشت قرمز امروز 3 اردیبهشت 1404 + جدول
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 10:502025-04-23اقتصادي

سالانه بیش از 17000 تُن گوشت قرمز تولید در یزد می شود


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از تولید سالانه بیش از از 17000 تُن گوشت قرمز در استان یزد خبر داد.

- مهدی غیب اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به دامداران یزدی در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز سابقه طولانی دارند، اظهار داشت: از مجموع 3000 واحد دامپروری استان یزد اعم از سبک و سنگین و صنعتی و سنتی سالانه بیش از 17000 تُن گوشت قرمز و 220 هزار تُن شیر تولید می شود.

وی افزود: از این میزان گوشت قرمز 11 هزار تُن گوشت گاو و گوساله و 6 هزار تُن به گوشت گوسفند اختصاص دارد که با توجه به ذائقه مردم یزد و تمایل بیشتر به استفاده از گوشت گوسفند سالانه 3500 تُن کسری در این بخش داریم که برای جبران این میزان از استان های همجوار کمک می گیریم و البته در مقابل گوشت گاو و گوساله مازاد تولید نیز به استان های دیگر صادر می شود.

به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از تعداد 700 واحد مرغداری استان اعم از گوشتی و تخم گذار سالانه بیش از 70 هزار تُن گوشت مرغ و 43 هزار تُن تخم مرغ تولید می شود.

وی تاکید کرد: استان یزد در ذخیره سازی گوشت گوساله در کشور پیشگام است به گونه ای که به طور معمول قالب اوقات بیش از 5 هزار گوساله نر پروار در دامداری های استان موجود داریم.


برچسب ها: معاون بهبود تولیدات دامی - گوشت قرمز - گوشت - تولید - استان یزد - استان - سالانه
آخرین اخبار سرویس:

سالانه بیش از 17000 تُن گوشت قرمز تولید در یزد می شود

سالانه بیش از 17000 تُن گوشت قرمز تولید در یزد می شود