طرز تهیه ترشی گوجه سبزترشی گوجه سبز یک نوع ترشی خوشمزه تابستانی است که می توانید از آن به عنوان دورچین غذا نیز استفاده کنید. - برای شروع باید گوجه سبزها را بشویید و شاخ و برگ های اضافه آن ها را جدا کنید. در ادامه آن ها را با دستمال کاغذی حوله ای پاک کنید و روی پارچه بریزید تا کاملا خشک شوند. مرحله دوم: مواد ترشی را در شیشه بریزید در این مرحله باید گوجه سبزهای خشک را همراه با فلفل تند و ترخون در شیشه های خشک و تمیز بریزید. پودر سیر، پودر موسیر، ادویه ترشی و نمک را در یک کاسه بریزید و بعد سرکه را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و در شیشه ها بریزید. سپس همه شیشه ها را به طور کامل با سرکه پر کنید. مرحله سوم: ترشی را آماده کنید درب شیشه را محکم ببندید و برای جلوگیری از ورود هوا به ترشی، یک نایلون روی درب قرار دهید. حالا ظرف ترشی را در مکانی خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. بعد از یک تا 2 هفته ترشی شما آماده مصرف است. ترشی گوجه سبز با رب انار برای درست کردن این ترشی باید از ترکیب گوجه سبز، رب انار ملس، چاشنی ها، سرکه و مقداری نمک استفاده کنید و اجازه دهید ترشی شما برای 2 هفته در مکانی خشک و خنک قرار بگیرد تا آماده شود. ترشی گوجه سبز پخته در این روش باید گوجه سبزها را با مقداری آب و سرکه بپزید تا نرم شوند. برچسب ها: ترشی - گوجه سبز - شیشه - گوجه - مرحله - دستمال کاغذی - ادویه ترشی |
آخرین اخبار سرویس: |