مطالب مرتبط:
تمام غذای کپک زده دور ریز است/ برخی کپک ها سم تولید می کنند
برنامه افزایش تولید اوپک پلاس در واکنش به اظهارات ترامپ
تولید بنزین در کشور به 120 میلیون لیتر در روز رسید
جبران کمبود برق گلستان با ظرفیت ترکمنستان و مشوق های تولید
تشویق کشاورزان به تولید گندم با کیفیت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 ساعت 09:352025-05-07پزشكي

هشدار! برخی کپک ها تولید سم می کنند


کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپک ها، گفت: سموم کپک ها با حرارت و شستشو از بین نمی رود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد.

- کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپک ها، گفت: سموم کپک ها با حرارت و شستشو از بین نمی رود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، سوگند کاخکی، با بیان اینکه کپک ها نوعی قارچ با ساختار کرک مانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند، افزود: حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک زده باشد، باید کل آن را دور بریزید.

وی گفت: ظاهر شدن کپک به رنگ های سبز، آبی یا سفید روی نان، پنیر، میوه ها و سبزیجات نشان از حضور این قارچ ها دارد.

کپک نان از رایج ترین انواع کپک های غذایی است که اغلب با آن مواجه می شویم.

علاوه بر این، کپک روی رب، مربا، ترشی، آبغوره، آبلیمو و میوه ها نیز در خانه ها دیده می شود.

کارشناس اداره آزمایشگاه افزود: برخی از کپک ها قابلیت تولید سم دارند و این سموم حتی با پخت، حرارت دهی یا شستشو از بین نمی روند.

این ترکیبات می توانند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کنند؛ از جمله مشکلات گوارشی، حساسیت های تنفسی، آسیب به کبد، کلیه و حتی سرطان.


برچسب ها: آزمایشگاه - غذا و دارو - غذای - تولید - کارشناس - قابلیت - اداره
آخرین اخبار سرویس:

هشدار! برخی کپک ها تولید سم می کنند

هشدار! برخی کپک ها تولید سم می کنند