هشدار! برخی کپک ها تولید سم می کنندکارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپک ها، گفت: سموم کپک ها با حرارت و شستشو از بین نمی رود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد. - کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با اشاره به قابلیت تولید سم برخی کپک ها، گفت: سموم کپک ها با حرارت و شستشو از بین نمی رود و باید از مصرف تمام غذای کپک زده دوری کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، سوگند کاخکی، با بیان اینکه کپک ها نوعی قارچ با ساختار کرک مانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند، افزود: حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک زده باشد، باید کل آن را دور بریزید. وی گفت: ظاهر شدن کپک به رنگ های سبز، آبی یا سفید روی نان، پنیر، میوه ها و سبزیجات نشان از حضور این قارچ ها دارد. کپک نان از رایج ترین انواع کپک های غذایی است که اغلب با آن مواجه می شویم. علاوه بر این، کپک روی رب، مربا، ترشی، آبغوره، آبلیمو و میوه ها نیز در خانه ها دیده می شود. کارشناس اداره آزمایشگاه افزود: برخی از کپک ها قابلیت تولید سم دارند و این سموم حتی با پخت، حرارت دهی یا شستشو از بین نمی روند. این ترکیبات می توانند مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کنند؛ از جمله مشکلات گوارشی، حساسیت های تنفسی، آسیب به کبد، کلیه و حتی سرطان. برچسب ها: آزمایشگاه - غذا و دارو - غذای - تولید - کارشناس - قابلیت - اداره |
آخرین اخبار سرویس: |