سرانه مصرف ماهی و آبزیان در آذربایجان شرقی پایین تر از استاندارد ملیسخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان از سرانه مصرف پایین آذربایجان شرقی نسبت به استاندارد های ملی خبر داد و گفت: سرانه مصرف ماهی درجهان 20 کیلو، - ایسنا/آذربایجان شرقی سخنگوی سازمان جهاد کشاورزی استان از سرانه مصرف پایین آذربایجان شرقی نسبت به استاندارد های ملی خبر داد و گفت: سرانه مصرف ماهی درجهان 20 کیلو، در ایران 14. 5 کیلو و در آذربایجان شرقی 8. 4 کیلو که پایین تر از استاندارد ملی است. وحید کاظم زاده در حاشیه کارگاه آموزشی اصول طبخ آبزیان در دبیرستانی در شهر زنوز شهرستان مرند ، با اشاره به نقش حیاتی مصرف ماهی و سایر آبزیان در سلامت جامعه، اظهار داشت: ماهی و فرآورده های آبزی به عنوان یکی از سالم ترین منابع پروتیینی، حاوی اسیدهای چرب امگا-3، ویتامین های D و B12، ید، سلنیوم و سایر ریزمغذی های ضروری هستند که نقش بسزایی در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد مغز دارند. وی با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در ایران هنوز از استانداردهای جهانی فاصله دارد، تصریح کرد: متأسفانه با وجود منابع غنی آبزیان در کشور، سرانه مصرف ماهی و محصولات دریایی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی پایین است. این در حالی است که کارشناسان تغذیه توصیه می کنند حداقل دو وعده ماهی در هفته مصرف شود تا از فواید آن بهره مند شویم. برچسب ها: آذربایجان شرقی - آذربایجان - سرانه مصرف ماهی - سازمان جهاد کشاورزی - استاندارد - جهاد کشاورزی استان - مصرف ماهی |
آخرین اخبار سرویس: |