طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان؛ ساده و فوریخاویار بادمجان، یک خوراک محبوب و خوشمزه است که برای درست کردن آن از ترکیب بادمجان کبابی، پیاز، سیر و گوجه فرنگی استفاده می شود. این غذا در روسیه به نام “ایگرا” نیز شناخته می شود و به عنوان پیش غذا، - برای شروع باید بادمجان ها را بشویید و خوب خشک کنید. سپس با چاقو چند سوراخ روی بادمجان ها ایجاد کنید و آن ها را روی شعله مستقیم گاز یا زغال قرار دهید تا پوست آن ها به طور کامل بسوزد و کبابی شود. مرحله دوم: پوست بادمجان ها را جدا کنید پس از کبابی کردن بادمجان ها باید آن ها را در یک ظرف دربسته یا کیسه پلاستیکی قرار دهید تا داخل پلاستیک بخار ایجاد شود. با این کار پوست بادمجان ها راحت تر جدا می شود. پس از 10 دقیقه می توانید بادمجان ها را از پلاستیک خارج و پوست آن ها را جدا کنید. مرحله سوم: بادمجان ها را له کنید در این مرحله باید بادمجان ها را در یک کاسه بریزید و آن ها را با گوشت کوب دستی یا چنگال له کنید. مرحله چهارم: پیاز را سرخ کنید پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه پیاز خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی و سبک شود. مرحله پنجم: سیر، فلفل دلمه ای و زردچوبه را اضافه کنید بعد از این که پیاز به خوبی سرخ شد، سیر را به صورت ریز خرد یا رنده کنید و در ماهیتابه بریزید. برچسب ها: بادمجان - پلاستیک - پوست - کبابی - مرحله - کیسه پلاستیکی - خاویار |
آخرین اخبار سرویس: |