مطالب مرتبط:
کاهش 20 درصدی خطر بیماری های قلبی با مصرف فیبر
انتخاب های غذایی سالم، راهی موثر برای کاهش خطر بیماری قلبی
خطر مصرف بیش از حد زردچوبه را جدی بگیرید/ هشدار متخصصان درباره عوارض مصرف بیش از حد این مکمل ها
خطر مصرف بیش از حد زردچوبه را جدی بگیرید
خطر مصرف بیش از حد زردچوبه را جدی بگیرید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 07:102025-06-03پزشكي

کاهش 20 درصدی خطر بیماری های قلبی با مصرف فیبر


زمانی که فیبر مصرفی وارد روده بزرگ می شود، بخشی از آن توسط باکتری های روده تجزیه شده و به عنوان محصول جانبی، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر(SCFAs)  آزاد می شوند.

- زمانی که فیبر مصرفی وارد روده بزرگ می شود، بخشی از آن توسط باکتری های روده تجزیه شده و به عنوان محصول جانبی، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر(SCFAs)  آزاد می شوند.

این اسیدهای چرب کوتاه زنجیر نقش مهمی در پیوند عملکردی روده و قلب ایفا می کنند و عمدتا با کاهش فشار خون، بر حفاظت از سلامت قلب تاثیر می گذارند.

پژوهش جدیدی از دانشگاه موناش برای نخستین بار نشان داده است که میکروب های روده و اسیدهای چرب کوتاه زنجیری که در اثر مصرف فیبر تولید می کنند، برای سلامت قلب اهمیت دارند.

محققان با بررسی سلامت افرادی که دارای یک نوع نادر از ژنی هستند که عملکرد گیرنده های مرتبط با اسیدهای چرب کوتاه زنجیر را مختل می کند، به این نتیجه رسیدند.

به گزارش ایسنا، زمانی که فیبر مصرفی وارد روده بزرگ می شود، بخشی از آن توسط باکتری های روده تجزیه شده و به عنوان محصول جانبی، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر(SCFAs)  آزاد می شوند.

این اسیدهای چرب کوتاه زنجیر نقش مهمی در پیوند عملکردی روده و قلب ایفا می کنند و عمدتا با کاهش فشار خون، بر حفاظت از سلامت قلب تاثیر می گذارند.


برچسب ها: کوتاه - روده - سلامت قلب - فیبر - مصرف - سلامت - بیماری های قلبی
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 20 درصدی خطر بیماری های قلبی با مصرف فیبر

کاهش 20 درصدی خطر بیماری های قلبی با مصرف فیبر