کاهش 20 درصدی خطر بیماری های قلبی با مصرف فیبرزمانی که فیبر مصرفی وارد روده بزرگ می شود، بخشی از آن توسط باکتری های روده تجزیه شده و به عنوان محصول جانبی، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر(SCFAs) آزاد می شوند. - زمانی که فیبر مصرفی وارد روده بزرگ می شود، بخشی از آن توسط باکتری های روده تجزیه شده و به عنوان محصول جانبی، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر(SCFAs) آزاد می شوند. این اسیدهای چرب کوتاه زنجیر نقش مهمی در پیوند عملکردی روده و قلب ایفا می کنند و عمدتا با کاهش فشار خون، بر حفاظت از سلامت قلب تاثیر می گذارند. پژوهش جدیدی از دانشگاه موناش برای نخستین بار نشان داده است که میکروب های روده و اسیدهای چرب کوتاه زنجیری که در اثر مصرف فیبر تولید می کنند، برای سلامت قلب اهمیت دارند. محققان با بررسی سلامت افرادی که دارای یک نوع نادر از ژنی هستند که عملکرد گیرنده های مرتبط با اسیدهای چرب کوتاه زنجیر را مختل می کند، به این نتیجه رسیدند. به گزارش ایسنا، زمانی که فیبر مصرفی وارد روده بزرگ می شود، بخشی از آن توسط باکتری های روده تجزیه شده و به عنوان محصول جانبی، اسیدهای چرب کوتاه زنجیر(SCFAs) آزاد می شوند. این اسیدهای چرب کوتاه زنجیر نقش مهمی در پیوند عملکردی روده و قلب ایفا می کنند و عمدتا با کاهش فشار خون، بر حفاظت از سلامت قلب تاثیر می گذارند. برچسب ها: کوتاه - روده - سلامت قلب - فیبر - مصرف - سلامت - بیماری های قلبی |
آخرین اخبار سرویس: |