مطالب مرتبط:
لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟
لبنیات سنتی یا پاستوریزه مفیدتر است؟
چرا باید در روزهای گرم «خاکشیر» بخوریم؟
عکس/ مراسم عروسی بی نظیر بوتو 38 سال پیش با لباس و اکسسوری سنتی
افزایش خودسرانه قیمت لبنیات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 05:302025-06-01پزشكي

لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟


رییس اداره بیماری های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت اعلام کرد: حدود 75 درصد موارد تب مالت در مناطق روستایی و به دلیل تماس مستقیم با دام یا مصرف لبنیات غیرپاستوریزه رخ می دهد.

- رییس اداره بیماری های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت اعلام کرد: حدود 75 درصد موارد تب مالت در مناطق روستایی و به دلیل تماس مستقیم با دام یا مصرف لبنیات غیرپاستوریزه رخ می دهد.

محمد زینلی، رییس اداره بیماری های منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت گفت: تب مالت یا بروسلوز، یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام است که عامل آن باکتری بروسلا می باشد.

این بیماری اگرچه قابل درمان است، اما درمان آن معمولاً طولانی مدت بوده و نیازمند مراقبت های جدی است.

در حال حاضر، نزدیک به 75 درصد از موارد ابتلاء در کشور در مناطق روستایی مشاهده می شود که عمدتاً ناشی از تماس مستقیم با دام آلوده یا مصرف فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه و سنتی است.

در مناطق شهری نیز حدود 25 درصد از موارد به علت استفاده از فرآورده هایی مانند پنیر تازه، بستنی یا خامه ای است که از شیر غیرپاستوریزه تهیه می شوند.

به گزارش مهر، وی افزود: با وجود هشدارهای مکرر، متأسفانه در سال های اخیر شاهد افزایش گرایش مردم به مصرف محصولات لبنی به اصطلاح ارگانیک هستیم.


برچسب ها: مناطق روستایی - وزارت بهداشت - بیماری - رییس اداره - روستایی - انسان - تب مالت
آخرین اخبار سرویس:

لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟

لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟