لاشه دام های ذبح شده، توسط دامپزشکان بررسی می شودمعاون بهره برداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: لاشه دام های ذبح شده، توسط دامپزشکان بررسی می شود. - معاون بهره برداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: لاشه دام های ذبح شده، توسط دامپزشکان بررسی می شود. به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد سراب نشین معاون بهره برداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: بعد از بررسی دام های زنده توسط دامپزشکان و قرنطینه کردن آنها، بعد از ذبح نیز لاشه دام ها مجدداً توسط دامپزشکان بررسی می شود. وی افزود: عرضه دام از روز عرفه آغاز می شود و شهروندان می توانند پیش از خرید، دام مورد نظر را به دامپزشک نشان دهند تا از سلامت آن اطمینان حاصل کنند. پس از ذبح نیز لاشه توسط دامپزشک بررسی می شود و در صورت وجود هرگونه ایراد، از تحویل آن جلوگیری شده و خسارت از دامدار دریافت و به خریدار پرداخت می شود. معاون سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار ادامه داد: طبق هماهنگی های انجام شده با تولیدکنندگان و دامپروران قیمت دام در تمامی 15 مرکز عرضه، یکسان، رسمی و عادلانه خواهد بود. این قیمت گذاری پیش از آغاز فرآیند عرضه اعلام می شود. برچسب ها: میادین میوه و تره بار - دامپزشک - معاون بهره برداری - دامپزشکان - شهرداری تهران - میوه و تره بار - سازمان مدیریت |
آخرین اخبار سرویس: |