7 توصیه دامپزشکی برای رعایت اصول بهداشتی قربانیرییس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی در ذبح دام 7 توصیه را در این زمینه ارائه کرد. - به گزارش خبرگزاری مهر ، علیرضا رفیعی پور معاون وزیر و رییس سازمان دامپزشکی کشور در پیامی، عید قربان را جلوه گاه سرسپردن در برابر فرمان الهی و تجلی رحمت واسعه پروردگار دانست. وی همچنین این عید را فرصتی برای رهایی از تعلقات دنیوی و پیروزی ایمان بر وسوسه های شیطانی توصیف کرد. رییس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به سنت حسنه قربانی کردن دام در این عید، اعلام کرد که کارکنان سازمان دامپزشکی در سراسر کشور آماده ارائه خدمات رایگان بهداشتی و شرعی به هموطنان هستند. رفیعی پور در ادامه، رعایت نکات زیر را برای حفظ سلامت و بهداشت عمومی ضروری دانست: خودداری از ذبح دام در معابر عمومی، خیابان ها و منازل نگهداری گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده حداقل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) قبل از مصرف استفاده از دستکش در هنگام قطعه کردن گوشت و شستشوی آن خودداری از برش دادن کیست ها و آبسه های موجود بر روی لاشه و دل و جگر عدم قرار دادن اندام ها و ضایعات غیر قابل مصرف در اختیار حیوانات پخت کامل گوشت و آلایش خوراکی قبل از مصرف شستشو و ضدعفونی کردن وسایل و تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش رییس سازمان دامپزشکی کشور در پایان پیا برچسب ها: رییس سازمان دامپزشکی کشور - سازمان دامپزشکی - سازمان دامپزشکی کشور - دامپزشکی - رییس سازمان - سازمان - بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |