نانوای معروفی که قصه نان سنگک را نوشت / چگونه شاطر داود تاریخ ساز شد؟ (+عکس)هاشم آباد نانوایی متروکه سید داود روغنی معروف به شاطرداود قرار دارد، نانوایی که 47سال پیش شاطرش دست به قلم می شود و قصه نان های سنگک را می نویسد. - نانوای معروفی که قصه نان سنگک را نوشت / چگونه شاطر داود تاریخ ساز شد؟ (+عکس) در مرز بین محله نفرآباد - هاشم آباد نانوایی متروکه سید داود روغنی معروف به شاطرداود قرار دارد، نانوایی که 47سال پیش شاطرش دست به قلم می شود و قصه نان های سنگک را می نویسد. در روزهای قدیم محله نفرآباد-هاشم آباد خیلی از خانواده های روغنی کارشان طبخ نان بود و نانوایی داشتند. مثلاً همین نانوایی شاطر داود که در ملک موقوفه خانواده نصیری بود توسط یکی از روغنی ها اداره می شد. به گزارش همشهری آنلاین، مرضیه رحمانی پژوهشگر ری درباره کیفیت بالای نان های این نانوایی می گوید: شهرری از گذشته محل کاشت و تولید گندم بود. اهالی در خانه های خود تنور داشتند و با محصول زمین های خود آرد و نان تهیه می کردند، بنابراین نانوایان برای رونق کسب و کار خود مجبور بودند آردی مرغوب تهیه و در پخت نان دقت کنند تا فروش خوبی داشته باشند. رحمانی با بیان اینکه به گفته های اهالی قدیمی عطر نان های شاطر داود تا پایین محله می پیچید، می گوید: شاطر داود روغنی فرزند شاطر محمود بود و پدر بزرگ او آقا میر احمد (سوم) روغنی ها بود که از سرپرستان و اداره کنندگا برچسب ها: نانوایی - شاطر - هاشم آباد - محله نفرآباد - روغنی - معروف - آباد |
آخرین اخبار سرویس: |